nady

Det är lördag idag

Publicerad 2012-04-28 17:40:14 i Allmänt,

Igår drog jag, Anna, Erica och Sofie till Stocken för käka lunch. För endast 50 kr fick man en awesome salladsbuffé, lätt värt! Jag älskar "sitta ute i solen och äta"- säsongen. Det är så mysigt <3



På kvällen åkte jag och Micke till Uppsalas konserthus för att se det årliga TekNat- spexet som handlade om indianer, erövrare och guld. Det var väldigt roligt och bra fixat! :)



Idag och imorgon ska jag hjälpa mamma att renovera. Sen är det Valborg! :D 

Anka :)

Publicerad 2012-04-26 16:05:43 i Allmänt,

På lunchen idag gick vi till forsfestival-tältet där de serverar mat och dryck. Jag beställde såklart min favoritmat hamburgaren.



Sedan gick jag, Erica och Sofie iväg för att måla våra ankor inför ank-racet. Titta vad fin den blev! :) Jag blev även mycket glad över att färgerna som användes för målningen kom från mitt gamla jobb Flugger färg hihi.



Roligt att de fixar så mycket kring Valborg. Kan behövas i vårat annars så ovarierade teknologliv. Nu ska jag iväg på ett träningspass som heter Challenge. Hoppas det blir svettigt.

Första glassen vid ån

Publicerad 2012-04-25 20:12:12 i Allmänt,

Jag och Anna drog ner på stan idag för att köpa glass. Vi satte oss sedan på den där varma metallbänken som har formen av en naken man och njöt av lite plusgrader.







Vi avslutade sedan kvällen med lite kroki.



Fast mina ritningar blev inte så bra så jag behåller dem för mig själv :P

Forsfestival

Publicerad 2012-04-25 10:26:21 i Allmänt,

God morgon! :) Sjukt fint väder vi har idag och hoppas det håller i sig. Vill verkligen ha en awesome Valborg, för det är ju typ en högtid här i Uppsala! På skolan har dom ordnat en så kallad Forsfestival där man kan köpa mat, leka och bygga sin flotte inför forsränningen. De säljer även ankor som man kan tävla med på Valborgsmorgonen. Ankorna ska simma nerför Fyrisån och man kan vinna 10 000 kr på Gränby centrum. Jag hoppas på att min anka är bäst :)

Här forsrände jag förra året. Rekommenderas verkligen att göra, för det var jätteroligt (även fast vi blev nedsprutade med kebabsås av flotten bakom haha). 



Snart ska jag iväg på ett lunchföredrag med Sweco. Det kommer att handla om deras konsultuppdrag i Kina, som går ut på att skapa hållbara lösningar vid planeringen av en klimatneutral miljonstad. Kommer bli sjukt intressant!



Ha en bra dag! Kram

  

Sovmorgon!

Publicerad 2012-04-24 11:24:43 i Allmänt,

Yes, för första gången på hur länge som helst så har jag tagit en riktig sovmorgon! Det är en underbar känsla att inte behöva slänga i sig frukosten på två sekunder. Just nu väntar jag på att min frysta lunch ska värmas. Under tiden sysslar jag med lite dykning.



Min humor kan ifrågasättas. 

MAX

Publicerad 2012-04-23 21:31:26 i Allmänt,

Jag tycker verkligen om hamburgare och idag köpte jag äntligen den nya Max-burgaren med guacamole och bacon som jag längtat efter :) Rekommenderas verkligen! Nu ska jag kolla på The Island med Micke. God kväll! :)

Tack för igår!

Publicerad 2012-04-22 12:41:00 i Allmänt,

Det var så sjuuuukt kul på herrmiddagen. Det roligaste med dagen efter är ju att titta på alla bilder som man tagit.

Kvällen började med ett midsommar-tema där alla tjejer hade på sig somriga klänningar.





Söta Anna :)





Killarna var stiliga :)







Efteråt var det släpp.







Per var ledsen för att jag vann i schack ;)





Creds till alla tjejer som fixat ihop denna awesome kväll!

Ha en bra söndag! Puss

Dags för herrmiddag!

Publicerad 2012-04-21 17:22:42 i Allmänt,

Här är mitt crazyöga i lösögonfransar. Haha jag är sämst på sånt, kämpade som en riktig krigare när jag skulle klistra på dom!

Oh no

Publicerad 2012-04-19 15:58:23 i Allmänt,

När jag klev innanför dörren nyss till mitt lilla studentrum, upptäckte jag något grått som låg på golvet. Vad är detta, frågade jag mig själv. Är det en strumpa eller kanske till och med en råtta? Efter att ha tagit några djupa andetag och samlat mod, så började jag röra mig närmare detta objekt för att undersöka. Det visade sig vara en väldigt enorm boll av damm. Sådana bildas endast i de allra smutsigaste förhållanden. Jag insåg att jag verkligen måste städa här inne. Väldigt okvinnligt av mig att ha låtit det gå så långt.

Utöver detta missöde så sitter jag och pysslar med en liten grej till herrmiddagen på lördag. Det är alltså en middag som vi tjejer anordnar för killarna på sektionen. Kommer bli sjukt kul! Jag är så nöjd med mitt val av utbildning. Inte nog med att det är givande studier inom ett aktuellt område, men vi har även det roligaste folket :D

Som avslutning på detta random inlägg lägger jag upp en bild från en svunnen tid.



Jag mosar dig <3

Trött tjej

Publicerad 2012-04-17 20:32:01 i Allmänt,

Jag och mina rosa rea- skor har precis varit och tränat för första gången på tre veckor. Jag lovar alltid mig själv att jag ska träna inför aktuella årets strandsäsong, men jag ser ändå likadan ut från sommar till sommar haha. Nu ska jag ta en obligatorisk dusch och sedan träffa min kille. Ha det bra!



Nu är det väl ändå vår?

Publicerad 2012-04-16 16:29:50 i Allmänt,





Första dagen i skolan efter ett lov är alltid jobbigast. Kan hända att man slumrade till lite på sista föreläsningen. Nu sitter jag och ska konstruera en presentation på 10 minuter baserat på det PM som vi fick i uppgift att skriva för några månader sedan. Mitt arbete handlade om kontroversen kring den globala uppvärmningen. Den mest etablerade teorin om varför det blir varmare på jorden hänvisar till att det är mänskliga aktiviteter som är orsaken, men det finns en minoritet klimatforskare (så kallade klimatskeptiker) som hävdar att det finns alternativa förklaringsmodeller. Jag tyckte att detta var väldigt intressant så jag bestämde mig för att skriva om dessa avvikande hypoteser, hur de står sig i debatten och vilka politiska aspekter som berör denna kontrovers. Jag blev ändå hyfsat nöjd med resultatet, trots att jag hade lite svårigheter med att referera till vetenskapliga artiklar.

Hoppas ni får en fin måndag. Kram!

Jensens böfhus

Publicerad 2012-04-15 14:10:07 i Allmänt,

Igår var jag till Stockholm och träffade mina fina vänner. Vi åt på Jensens och jag beställde min favorit "bygg den själv"- hamburgaren. Man får alltså brödet och köttet och sen får man gå lös i salladsbaren för att fylla den med allt man vill ha <3







Johanna och Antonia :)



Pizza är gott! :D

Publicerad 2012-04-14 15:18:14 i Allmänt,

Är väldigt trött just nu, men jävlar vad kul jag hade igår. Vi var först på korridorsfest hos Anna och åkte sedan till ÖG:s nation. Min kära vän Antonia var även på besök i Uppsala, vilket var väldigt roligt! <3 



Antonia och Niclas.



Vän och danscoach Alex :)



Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på television. Puss!


 

:)

Publicerad 2012-04-13 19:38:42 i Allmänt,

Fredagen firas med fest i huset bredvid.





Imorgon ska jag även åka till Stockholm och träffa lite vänner. Kommer nog bli en rolig helg. Men nästa vecka börjar allvaret igen. Tänk att det redan är 13e april! Det är alltså endast en och en halv månad kvar till sommaren. Även fast jag gillar att plugga så ser jag fram emot att få ta en lite längre paus och göra något annat.

Förövrigt är det fredag den 13e idag. Hoppas man inte ramlar i trappen eller något haha. Fast jag tror ju inte på sånt där egentligen eftersom jag just föddes på en sådan dag och sådant datum. Aja, nu ska jag sluta babbla och börja röra mig.

Ha en bra helg!

Fredag igen

Publicerad 2012-04-13 14:33:06 i Allmänt,

Äntligen klar med tentor på ett tag. Gick väl sådär men man får hoppas på det bästa! Nu ska jag äta lite lettisk sill som min mamma köpt med sig från Riga, ta en välbehövd dusch och lyssna på klassisk musik. Ååh vad jag älskar det! Mainstream-musik i all ära, men det är inte alls samma känsla. Synd att det inte ryms ett piano i mina 18 kvadrat. Jag saknar verkligen att spela, har liksom gjort det i över tio år. 

Den här är min favorit. 


.

Publicerad 2012-04-12 22:05:53 i Allmänt,

Nu ska jag sova och drömma om fina blommor. God natt <3

Liiite till!

Publicerad 2012-04-11 20:42:51 i Allmänt,

På fredag skriver jag en tråkig omtenta i statistik. Vissa kurser är verkligen omotiverande. Visserligen kan fysiken vara en riktig pain in the as ibland, men den är i alla fall utmanande jämfört med detta. Har varit lagom oeffektiv hittills så jag får skärpa mig tills imorgon. Tur att man har lagat lasagne som man blir glad av <3

Ha en bra kväll! :)

Snerikes!

Publicerad 2012-04-10 19:00:30 i Allmänt,

Ikväll ska vi på Snerikes. Kommer bli roligt, har inte varit där sen i somras. Har inte varit ute så mycket alls det här året faktikst. Inte lätt att plugga svåra grejer hehe.





Jag och min hand.

It's monday

Publicerad 2012-04-09 19:44:32 i Allmänt,

Idag har jag suttit hos Anna och pluggat till en omtenta. Jag har även passat på att äta ett väldigt fint ägg och lite vindruvor.





Om ungefär tre veckor åker jag och min familj till Grekland! Åååh vad jag längtar. Efter att ha levt i mörker och kyla under flera månader så uppskattar man lite värme. Halvaraben i mig trivs inte såhär. Ser även fram emot att få sola och bli brun, som man var i somras.



Detta var även under den korta perioden som jag inte bet på naglarna. Ush, dålig vana.

Pannkakor

Publicerad 2012-04-08 09:43:16 i Allmänt,

Alltid när jag är hos pappa får jag pannkakor med grädde till frukost. Mmmh :D



Idag ska jag åka hem till mitt kära Uppsala. Börjar sakna det efter en hel vecka. Hoppas min cykel står kvar.

Påsk!

Publicerad 2012-04-06 18:32:56 i Allmänt,

Nu är det påsk, men jag har inte ätit något godis ännu. Istället ligger jag i plågor då min visdomstand bestämt sig för att tortera mig idag. Suck :( Satt nyligen och kollade igenom de bilder jag har på mobilen. Tycker sådant är väldigt roligt och kommer nog börja ladda upp några då och då, trots dålig kvalitet.  

Här är en bild från en väldigt lyckad förfest. Årets klant (jag) råkade spilla ut rödvin över Carolines fina soffa. Mycket salt och varmvatten figurerade den kvällen.



Här är en annan favorit. Varför titta på rumpor, när man kan kyssa dom?



Min fina vän Eri.

En kväll

Publicerad 2012-04-05 21:32:47 i Allmänt,

Idag träffade jag mina gamla och goda vänner Matilda och Vian, som jag gick högstadiet med på Engelska Skolan i Gävle. Känns som en svunnen tid det där. Vi fikade först och gick sedan till O'Learys.





Gratis pooopcorn :D



<3



Synd för dom som råkat köpa inofficiella..

Period 3 avklarad

Publicerad 2012-04-04 19:03:36 i Allmänt,

Tummen upp för att jag klarade alla tentor senaste perioden. Sköönt. Nu kan man helhjärtat fokusera på omtentorna höhö.

 

Väldigt skillat av mig att lyckas få med den vackra bakgrunden.

Tycker dock det är väldigt svårt att plugga när man befinner sig i ett hem med TV, dator och obegränsad tillgång till mat. Detta toppas även med mitt obotliga beroende av serier. För att uppnå maximal effektivitet behöver jag sitta längst bort och högst upp på Ångströmlaboratoriet, för där finns det nämligen inget som kan distrahera en. Haha, men man får väl göra så gott man kan ändå :) 

...

Publicerad 2012-04-04 11:38:12 i Allmänt,

Det bästa med varje morgon är att dricka teee :D



Nu ska jag äta frukost och kolla på Revenge. Sen ska jag ner på stan och träffa Matilda :) Kraam

Hej

Publicerad 2012-04-03 17:35:43 i Allmänt,

Vaknade imorse av att solen sken som aldrig förr. Kunde inte sitta inne så jag gav mig ut på en långpromenad.



Svängde även förbi köpcentrumet som ligger här i krokarna.





Köpte en kofta från Vila :)

Nu ska jag gräva ner mig i lite kurslitteratur i väntan på att Top Model börjar. Ha det bra!

Marbella

Publicerad 2012-04-02 22:47:00 i Allmänt,

Satt och kollade igenom lite gamla bilder och fastnade för de som togs i Spanien förra hösten. Jag, Anna och Johanna åkte ner till Marbella för att hälsa på Tony som jobbade där då. Sjukt kul var det! Vi hann göra en hel del.



Äta på spanska Friday's.



Doppa fötterna i havet.



Köpa färgglada ponchos när det regnade.



Ta obefogade bilder.



Hänga med udda människor i udda glasögon.



Upptäcka en palm.



Njuta av solnedgången.

Det var väldigt roligt. Man borde resa mer, ta vara på tiden som man är ung och inte är uppbunden till så mycket. Tack vare skatteåterbäringen kanske man kan unna sig en till vända till Spanien i sommar :)

God morgon!

Publicerad 2012-04-02 11:36:12 i Allmänt,

Har haft heta drömmar om värme och sommar inatt. Längtar tills man kan sätta sig vid ån i bara ett linne och äta Piggelin. Det kanske inte är den godaste glassen, men jag köper den alltid eftersom den är billigast ;)




Fast jag sover inte i glasögon :)

För första gången på ett halvår är dagens agenda tom. Inget jag måste göra och ingenstans jag måste vara. Tur att det alltid finns någon form av plugg man kan sysselsätta sig med.



Zoooom.

Våren är välkommen

Publicerad 2012-04-01 21:40:41 i Allmänt,

Blev först väldigt ledsen när jag upptäckte att det snöade ute idag, men sen såg jag blommorna som håller på att kriga sig fram. Tyckte det var värt en bild :)

Har precis kommit hem från jobbet och undrar om man kanske ska unna sig att se en film eller några serieavsnitt. Blir ju annars väldigt dåligt med sånt under skolveckorna.

Påsklov!

Publicerad 2012-04-01 11:45:58 i Allmänt,

Nu är jag hemma hos papi i Gävle och ser fram emot en vecka av ledighet. Eller nja, jag ska mest jobba och omtenta-plugga, men skönt med lite miljöbyte iaf. Man kan bli rätt less på Ångan efter ett tag.

Jag sov hela 12 timmar i sträck i natt! Var visst lite utmattad efter fredagen. Har nog inte berättat att jag klev upp sex den dagen för att åka på studiebesök på Forsmarks kärnkraftverk. Det var riktigt kul! Där gällde dock fotograferings- och avbildnings(?)förbud, men havsutsikten fick man ta kort på. Där kylvattnet kommer ut strömmar det något otroligt, så man fick se till att inte ramla i.



Foto av Sofie T :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv