nady

Trip down memory lane

Publicerad 2013-02-28 22:17:00 i Allmänt,

Vet ni vad jag precis gjorde? Jag fick för mig att logga in på min gamla bilddagbok (numera dayviews). Har inte varit inne där sen typ 2009. Här kommer lite bilder därifrån ;)
 
 
 
 
Jag körde även den där coola grejen när man svarar på en massa frågor om sig själv.

Utmanad av: David
1. Tre namn du går under:
nana
nadi
nädy

2. Tre Saker som skrämmer dig:
Att bli gammal:(
häxan i snövit
Nicos dödsblick!!! :P

3. Tre saker du har på dig nu:
Kofta
Jeans
Tofflor

4. Tre av dina favoritlåtar just nu:
30 Seconds to Mars - The Kill
Marillion - Kayleigh
Aerosmith - Dream on 

5. Tre sanningar:
Tetris är roligaste spelet^^
Darin är bäst
Jag kan inte skratta utan att le...:P

6. Tre Hobbys:
Vänner
Sova
Plugga matte (mobbad...)

7. Tre saker du vill ha:
Lycka
Jullov
Fler bussar hemifrån mig!!

8. Tre personer du utmanar:
De som vill:)

HAHAHAHAH ååååååååååh good times ;)
 
 
 

27/2

Publicerad 2013-02-27 22:28:40 i

Kom hem från skolan och såg dessa stå på mitt skrivbord. Alltid trevligt med lite bloms! Tack Micke! :D

Today was a bad day

Publicerad 2013-02-26 20:26:43 i Allmänt,

Varför har denna dag varit dålig? Det började med att jag vaknade upp med en konstig smärta i högra ögat. Trodde instinktivt att jag slagit mig själv i sömnen och att detta endast var ett fånigt blåmärke, så jag stoppade i mina linser och sminkade mig som vanligt till skolan (inte så bra). Efter att ha rådfrågat mina vänner och kontaktat sjukvårdsupplysningen så visade det sig att det antagligen var ögonvagel. Mysigt.
 
Nåja, jag hade ju i alla fall gjort mig tid för ett efterlängtat träningspass efter skolan, så det skulle nog få mig på bättre humör. Tror ni inte att bussen kör heeelt fel och jag missar mitt pass?!? Det är lite pinsamt att erkänna, men jag började böla som en treåring.
 
Saker som gjort denna dag bättre:
 
# Jag tyckte så synd om mig själv att jag sprang in på Studenternas Livs och köpte mig en chokladkaka. Det ger visserligen motsatt effekt jämfört med träning, men jag blev genast mycket gladare.
 
# Mitt ögontillstånd gav mig en idé till vad jag kan klä ut mig till på lördagsfesten :)
 
 

Grattis bloggen!

Publicerad 2013-02-25 21:27:00 i

Glömde att denna sida firade sin ettårsdag i söndags. Skamligt av mig som ägare att inte uppmärksamma detta. Jag ber om ursäkt min kära blogg.

På tal om något helt annat så tänkte jag köra dagens tetips. Huuur god som helst om man är en teälskare!

Russia part 3

Publicerad 2013-02-21 22:43:00 i Allmänt,

Vi kollade på den ryska filmen Stilyagi, som handlar om en ungdomskultur under Soviettiden som utmärkte sig med färgglada kläder och intresse för amerikans jazzmusik. Det anordnades därför en fest för oss med samma tema.
 
 
 
 
Vi passade även här på att utforska utelivet :)
 
 
 
Ekaterinburg är bland annat känt för att vara staden där den sista ryska tsarfamiljen mördades. På platsen där detta skedde har det ny byggts en katedral.
 
 
Vi besökte även Ganina Yama, vilket är platsen dit kropparna fördes efter avrättningen. Där har det nu byggts sju stycken kapell, ett för varje familjemedlem. Här är ett av dessa:
 
 
Ekaterinburg ligger nära gränsen mellan Asien och Europa. Givetvis passade jag på att ha en fot i varje världsdel.
 
 
 
Som de flesta vet hände det en mycket intressant grej ca. 200 km från där vi höll hus. En meteorit bestämde sig nämligen för att landa där. Själv märkte jag inte av det och det var inte förrän jag fick en massa sms hemifrån med frågan om jag levde, som jag insåg hur stort det var. 70 % av alla skämt på 9gag handlar till och med om detta.
 
För att sammanfatta resan, så kan jag säga att den var awesome. Det är kul att åka iväg till ett annorlunda ställe och få lite perspektiv. Även jag, som ändå är uppvuxen med den ryska kulturen, kände att jag lärde mig en massa nya saker. Åk dit vettja! :D
 
Förresten så insåg jag precis hur dåliga mina kamerabilder blir på datorn. Ska försöka införskaffa en ny kamera inför mitt nästa äventyr. 

Russia part 2

Publicerad 2013-02-21 21:15:01 i Allmänt,

Vi fick ett varmt mottagande av BEST i Ekaterinburg och de hade ordnat så att vi fick bo alla tillsammans i en av skolans studentkorridorer. Nedan följer lite bildregn från veckan.
 
Här är några bilder från sightseeing i staden. Vi var bland annat uppe i världens mest nordiska skyskrapa ;)
 
 
 
 
 
Vi hänge en del bland isskulpturer som det fanns många av. Bland annat fanns rutschkanor av is som vi åkte (halkade) nedför.
 
 
 
På skolan fick vi titta på lite rysk dans.
 
 
Givetvis tog vi del av den ryska kuturen och gick på balett. Det var hur grymt som helst! Tyvärr kunde jag inte fota/filma, men jag lyckades ta kort på de vackra kristallkronorna i taket. 
 
 
Skridskoåkning såklart ;)
 
 

Russia part 1

Publicerad 2013-02-21 16:52:00 i Allmänt,

Klockan tolv, fredagen den 8e februari, flög vi iväg österut. Angående flygresan så kan jag verkligen rekommendera Aeroflot, då de har bra plan, bra service och snygga flygvärdinnor. I Moskva hade vi endast ett dygn på oss att se staden, vilket egentligen är för lite, men vi lyckades ändå hinna med rätt mycket. Vi började med att utforska Moskvas uteliv.
 
 
 
 
 
 
Efter detta åkte vi tillbaka till hostellet, tog en power nap, bytte om till sightseeing-kläder och gav oss ut igen.
 
 
 
 
 
 
 
Arkitekturen är ju fantastisk. Min gamla kamera lyckades inte ens göra dessa byggnader rättvisa.
 
Efter detta skyndade vi oss till tåget som skulle ta oss till Ekaterinburg, där vi skulle komma att spendera veckan.
 
 
Tuff tuff lät det i 24 timmar...haha. Nämen tågresan var faktiskt mysig. Vi hade en fin kupé där vi mestadels låg och sov :)

Åter hemma

Publicerad 2013-02-19 09:08:00 i Allmänt,

Efter att ha varit inställd på chill mode i 10 dagar, måste jag nu omgående börja använda mina hjärnceller. Första tentan är om typ två veckor! Därför har jag inte riktigt tid att ladda upp alla mina fantastiska bilder just nu, men ska försöka göra det under veckan. Kort och gott har det varit en awesome resa och om ni någon gång har chansen att besöka Mother Russia, så gör det :)
 

Heey

Publicerad 2013-02-09 04:32:26 i

Ligger just nu på hostellet i en skakig tvåvåningssäng. Det har varit en lång natt, men vi ska upp om typ 3 timmar och se Röda Torget och grejer :D Moscow never sleeps liksom ;) Har varit inaktiv med mobilkameran så det får bli en bild från Instagram! Kram :)

Russia

Publicerad 2013-02-08 00:01:41 i Allmänt,

Imorgon bär det av mot det stora landet i öst. Måste säga att jag blivit väldigt flygrädd, så önska mig lycka till! Ska försöka ta lite fina bilder när jag är där :)
 
 
 

Vet ni vaaaad?

Publicerad 2013-02-04 14:29:00 i Allmänt,

Den 23e februari ska jag gå på bal på Uppsala Slott. Wohoo! :D
 
 
Tänkte ha på mig en mörkblå långklänning som jag lånat av Jasmine :)
 
 
(Obs, inte jag på bilden ifall någon trodde det höhö. Är för lat för att byta om just nu så det blev en google-bild på den).
 
Är supertaggad inför detta! Sist jag var på bal var i nian och den var ju lagom oseriös :P

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv