nady

School stuff

Publicerad 2014-02-28 08:49:00 i Allmänt, San Diego,

Äntligen är denna skolvecka över. Har mer att plugga denna termin än vad jag hade förra. Jag läser följande kurser:
 
Power System Dynamics, som är en fortsättningskurs till de elkraftskurserna jag läste förra terminen. Den är svår. Men jag känner att jag lär mig mycket och i slutet av den här terminen kommer jag kunna säga att jag inriktat mig på elkraft.
 
Sustainability and Culture, som är en kurs om hållbarhet i olika kulturer och handlar om allt från energi och klimat till population, matproduktion osv. Kursen är intressant men det är MYCKET att läsa, vilket man inte är så van vid som teknolog. Man vill ju helst räkna haha. 
 
Intermediate Computer Programming, vilket som ni hör på namnet är en programmeringskurs i Java. Jag har alltid känt att jag velat läsa mer programmering och kursen började faktiskt lyckat. Jag hängde med på det mesta och behövde inte plugga så mycket. I veckan fick vi dock en ny lärare som tyckte att kursen varit för lätt hittills och bestämde sig för att göra den svårare. Tack för den! 
 
Principles of Economics. Ekonomi är ju alltid bra att ha :)
 
Hobie Cat Sailing. Om jag ska lära mig segla någonstans så kommer det att vara här, så varför inte ta en kurs i det? ;)
 
Jag fick även tillbaka mitt första prov i elkraftskursen idag och till min glada förvåning hade jag fått 30/30. Detta firar vi med lite Vegas! :D
 
 

What's new

Publicerad 2014-02-22 18:22:00 i Allmänt, San Diego,

Jag har blivit riktigt lat på sistone med bloggen, måste skärpa till mig. Men livet här rullar på och jag försöker ta vara på varje ögonblick. Tiden går sååå fort, tänk att jag endast har 3 månader kvar :( 
 
Vet ni vad som hände igår?? Jag var ute och surfade i solnedgången och plötsligt ser jag ett gäng delfiner bara 5 meter från mig. Så häftigt att se hur de hoppade runt så nära en. Sen blev jag dock lite rädd för det är trots allt vilda djur och man bör inte vara för nära. 
 
Förresten så är surfing så sjukt svårt. Det gick ganska snabbt att lära sig hur man ställer sig upp på brädan osv, men att faktiskt lära sig att fånga vågor tar betydligt längre tid. Men jag försöker träna åtminstone några gånger i veckan, så i slutet av terminen kanske jag har lite skills iaf :)
 
 

In California with my toes in the sand

Publicerad 2014-02-03 08:07:00 i Allmänt, San Diego,

Hallå! Precis hemkommen från att ha tittat på Super Bowl i fyra timmar. Jag är ju inget fan av amerikanskt fotboll direkt, men det är ju en så stor grej här så jag kände att jag borde ta del av kulturen. 
 
På tal om annat så tänkte jag visa lite bilder från vårt nya hem. Här är utsikten från balkongen:
 
 
Här är en bild på vår blåa lya:
 
 
Vi bor bara några meter från vackra Mission Beach, där jag brukar ta mina regelbundna löpturer (ja, jag har börjat träna lite smått hehe).
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv