nady

Dagens fundering

Publicerad 2012-11-28 19:40:00 i Allmänt,

För ungefär fyra år sedan ploppade det upp en vänförfrågan på min facebook. Jag kände inte riktigt igen varken tjejens bild eller namn, så jag skrev ett artigt meddelande och frågade om vi hade träffats någon gång. Hon brukade tydligen ta samma buss som mig hem från skolan och ville att vi skulle bli vänner. Nåväl, tänkte jag, det är ju alltid trevligt med nya kompisar. Vi hördes lite fram och tillbaka och jag började kika efter henne varje gång jag gick på bussen, men hittade henne aldrig. Väldigt mystiskt. Brukar än idag fundera över vem denna tjej är, vad hon gör nuförtiden och hur man kan hinna med att skriva sju statusuppdateringar varje dag?
 
Hur som helst, det jag ville komma fram till är att det var just denna tjejs statusuppdatering om att det är mysigt med snö nu, som fick mig att inse att tycker den raka motsatsen. Visst, snö är mysigt när du är ledig och sitter inomhus framför brasan eller när du utövar någon form av vintersport. Men det är absolut inte mysigt nu, när föreläsningen börjar åtta på morgonen och du cyklar fort som satan genom en piskande storm för komma i tid och sedan slutar fem på eftermiddagen och tvingas cykla genom en ännu mer piskande snöstorm. Haha känner mig riktigt bitter just nu, men jag kom precis in i värmen och behöver få lite utlopp för mina känslor. Överväger att köpa ett busskort inom en snar framtid om vädret ska fortsätta vara såhär.
 

 
 
 

Vill öppna nu!

Publicerad 2012-11-27 21:58:40 i

Fick en julklapp av Micke igår. Det är en julkalender från Body Shop med massa grejer i! Gaaaah, längtar till 1 december när jag får börja öppna hihi!:D

Ladda om!

Publicerad 2012-11-24 16:08:18 i

Gårdagen var sannerligen intressant! Ikväll kör vi lite Swedish House Mafia, eller vad säger ni?;) Den sista feta spelningen!

Bild från igår:

Dags för återbjudning!

Publicerad 2012-11-23 19:32:14 i

I september fixade vi en hembjudning för en grupp nykomlingar på SLU med tema Sovjet. Nu är det deras tur att bjuda tillbaka. Temat är...USA!:)

Jag älskar choklad

Publicerad 2012-11-22 17:28:00 i

En fördel med att endast plugga om dagarna är att man sällan får tillfälle att slösa sina pengar och därmed har mycket över till att köpa goda saker för!:D

Nu tänkte jag fika lite med mig själv och sedan fortsätta skriva på mitt PM i kursen Energisystemens miljöpåverkan :)

Sorry

Publicerad 2012-11-21 19:52:50 i

Uppdateringen har varit riktigt kass den senaste tiden. Det här med att läsa fem kurser samtidigt är svårare än jag trodde, men hittills har det funkat, även fast ordet fritid inte existerar längre. Måste hålla ut i en månad till! Heja!;)

Efter att ha suttit inlåst med plugg hela helgen som varit, har jag istället något riktigt kul att se fram emot på lördag. Micke har nämligen bjudit med mig på Swedish House Mafias konsert! Jaaaaa :D

Tänkte avsluta inlägget med en mycket söt kattbild hihi :) Kram!

17/11

Publicerad 2012-11-17 17:28:15 i Allmänt,

Satt och kollade igenom lite gamla bilder och hittade denna:
 
 
Haha jag dör. Detta var typ för fyra år sedan och jag minns hur tuff jag tyckte att jag var när jag snodde någon killes keps och gick runt med den. Lite roligt :)
 
Skyfall var sjukt bra förresten! Har som sagt inga andra Bond- filmer att jämföra med, men ändå. Se den! Jag älskar även låten som Adele gjorde till filmen.
 
 

Skyfall

Publicerad 2012-11-16 17:22:21 i

Nu ska jag och Micke se nya Bond-filmen på bio. För mig blir det faktiskt även den första jag ser i den serien. Kram :)

10/11

Publicerad 2012-11-10 19:45:31 i

Gårdagen var sjukt kul och det bjöds på mycket stora mängder god mat! Försökte ta lite bilder men tyvärr är alla jättemörka. Här är två i alla fall.

Är hemma i Gävle just nu och har precis bastat. Tänkte kolla på ett avsnitt av Revenge. Jag hinner inte titta på serier i vanliga fall, men idag är det faktiskt lördagkväll hihi :)

Glögg i en fin flaska :)

Publicerad 2012-11-09 15:18:43 i Allmänt,

Tänkte sätta mig med lite plugg. Har rättare sagt tänkt tanken i en timme nu men inte riktigt kommit igång.

Ikväll är det tacksittning för alla som jobbade på Norrlands nation under Älggasquen (för typ två veckor sedan), så då blir det att tagga till! ;)
 

Utnarm-gasquen

Publicerad 2012-11-09 15:16:43 i Allmänt,

Det har visserligen gått en vecka nu sedan den kvällen, men jag laddade aldrig upp några bilder. Här är i alla fall en bild som min goda vän Erica tog :)
 

8/11

Publicerad 2012-11-08 18:02:28 i

Nu ska jag och Micke se Dracula här på Stadsteatern i Uppsala :)

Busy week

Publicerad 2012-11-07 23:50:00 i Allmänt,

Helgen och veckan har varit så fullspäckade att jag knappt hunnit sitta vid datorn. I fredags ägde Utnarm- mässan rum och det gick väldigt bra! Kul att jobba på ett större arrangemang och ännu roligare att belönas med en nice gasque på kvällen ;)
 
På lördagen hängde jag med BEST (en förening på skolan), då vi bland annat körde lasergame. Har aldrig spelat det förut, men jävlar vad kul det var! Jag kände hur mina krigarinstinkter kom till liv hehe. Slutligen i söndags var det dags för den årliga kryssningen på energisystemsprogrammet! Det var nog den roligaste kryssningen hittills enligt mig :) Jag mötte temat "finns i sjön" med att vara utklädd till en alg. Här kommer ett bildregn!
 
 
 
 
 
Anna körde på skelett- looken :)
 
 
 
I veckan har jag pluggat typ hela tiden. Inlämningsuppgifter, pm- skrivning och seminarieförberedelser har utgjort min fritid. En sak man dock har lärt sig med åren är att man kan hinna med nästintill allt, sålänge man planerar väl och inte slösar tid på att chilla (något som jag annars tycker väldigt mycket om). En positiv sak är ju även att man aldrig lider av rastlöshet haha ;)
 
Ha det bra, så hörs vi snart! Kram

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv