nady

30-06-2012

Publicerad 2012-06-30 12:02:09 i Allmänt,

Det är alltså månad nummer 6 och därmed sommar (???). Hmm tvek på den. Jag vill kunna sola, bada och paddla kajak! :( Här är förresten en bild som jag tycker är rätt cool. Gillar att leka proffsfotograf på tunnelbanan hehe.


Vad har hänt under denna vecka?

Publicerad 2012-06-28 19:07:04 i Allmänt,

Ja, det har väl rullat på. I tisdags och onsdags hängde jag med denna människa :)
 
 
Utöver det så har jag jobbat på som vanligt. Här är lite in action- bilder ;)
 
 
Vi gör alltså en rutinundersökning på gasnätet i Stockholm. Jag har valt att använda varselshorts och kortärmad väst för att blir så brun som möjligt hihi :D Västen är dock i storlek XXL, så såfort vinden blåser förvandlas man till en färgglad ballong. Nu ska jag koka mina efterlängtade nudlar. Ha det bäst, puss! 

Hallå

Publicerad 2012-06-25 19:16:30 i Allmänt,

Har inte hängt här på bloggen i veckan och det beror mycket på att jag har begränsad tillgång till internet. Dessutom fungerar ju inte blogg.se- appen :( Hur som helst kan jag berätta att jag fått en liten älskling, dvs en iPhone :D Har haft den i en vecka och kan inte lägga den ifrån mig. Pysslar med allt från att prata med Siri till att spela Kingdoms of Camelot (hur kul som helst haha). Har även tagit massvis med bilder. Här är några från midsommar :)

Datorn är sååå seg så jag kan inte ladda upp fler, men det var en riktigt kul kväll. Första gången jag firade svensk midsommar faktiskt :) Nu ska jag dricka te och titta på Hajar som hajar hehe. Ha det bra, puss!

Hej!

Publicerad 2012-06-15 18:40:17 i Allmänt,

Nu har två veckor gått av sommarlovet. Har mest bara jobbat de senaste dagarna och därför inget intressant att berätta. I helgen ska jag upp till Gävle och hälsa på familjen. Nästa vecka blir dock en rolig vecka. Då ska jag träffa lite vänner, gå på ett event med jobbet och sen fira midsommar :D Ha en trevlig helg, önskar mini-jag! ;)

Det är en tisdag

Publicerad 2012-06-13 18:07:49 i Allmänt,

Just nu sitter jag och överför lite gamla mobilfotografier till datorn. Vissa är ju för lustiga haha, älskar oseriösa bilder!







Älskar även bilder på enorma potatisar :D


Måndag 11-06-2012

Publicerad 2012-06-11 20:23:04 i Allmänt,

Har knappt tid att sitta vid en dator längre. Jag är nog första kotten som går upp på morgonen och första i säng. Det positiva med att pendla är dock att man kan snooza på tåget. Det är även nice att vi har en underbar kaffemaskin på jobbet :D

Nu försöker jag komma på något roligt skämt att avsluta detta fattiga inlägg med, men jag börjar inse att det inte går att krysta fram. Går och lägger mig istället, god natt! :)

Helgen

Publicerad 2012-06-10 15:09:02 i Allmänt,

Jag har varit i Uppsala de senaste två dagarna och pysslat lite. Bl.a. käkat tacos och tittat på första säsongen av Game of Thrones. Spännande ;)

Utbildning

Publicerad 2012-06-07 17:04:35 i Allmänt,

För att jobba på offentlig mark måste man gå en heldagsutbildning. Påvägen dit såg jag ett gulligt ankpar mitt i industriområdet haha.





Ett kursprov och tio kaffekoppar senare fick jag stolt erhålla detta kort.



Snart är det helg också. Det är sjukt var fort tiden går. Bara fem arbetsveckor kvar nu.

En dag på jobbet

Publicerad 2012-06-05 18:50:00 i Allmänt,

Har precis kommit hem och är ganska trött. För att komma i tid till jobbet måste jag nämligen gå upp 04.40 och de som känner mig vet att jag lider av tidsoptimism samt ovanlig trötthet på morgnarna. Men jag klarar det! :D Haha brukar dock resultera i att jag somnar på pendeltåget och dreglar på mitt eget knä. Tur att solen är uppe lika tidigt som mig :)



På jobbet har vi fått väldigt färgglada arbetskläder och skor. Jag valde ett par blåa och de är sååå sköna. Känns som att jag skulle kunna gå flera mil i dem!



På förmiddagen fick jag vara bilansvarig. Att köra i innerstan är inte det lättaste, så det är tur att det finns GPS.



Jag passade även på att fota en fin kyrka!







Nu ska jag duscha och sen kolla på Revenge. Kul att ha lite tid för serier igen :) Puss

Söndag 3 juni

Publicerad 2012-06-03 10:59:36 i Allmänt,

Jag har förresten fått hem mina glasögon. De är stooora men jag gillar dom!



I helgen har jag även hunnit smaka nya Marabou Jordgubb! Jättegooood :D



Nu åker jag om en halvtimme. Tack Uppsala för detta läsår! Det har varit tufft, men det är tur att man bor i en sån awesome stad :)

Svensk sommar välkommen

Publicerad 2012-06-02 13:40:50 i Allmänt,

Asså det är STORM ute! Men å andra sidan är jag inte förvånad. Det var medelhavsklimat under alla de dagar vi var tvungna att sitta inne och tentaplugga, men sekunden vi blev klara i torsdags så slog det om. Typiskt. Aja, nog om det. Efter sista tentan åkte jag och min mamma på en mysig kryssning där vi käkade enorma mängder god mat.





Jag hittade även en fin rosa hylla inne på Tax Free- butiken :D



Dagen efter var det dags för Aviciis spelning på Söderstadion med Anna och Johanna. Jag var såhääär taggad :D



Vi träffade även på reccen Daniel och hans vänner.



Vi lyckades klämma oss längst fram, men väl där så kände vi att luftens tillgänglighet minskade påtagligt så vi rörde oss tillbaka.





Det jobbigaste med att vara tjej på en konsert, är att möta andra tjejer. Vi råkade knuffa en som blev jättearg och skrek att hon ville stå där i lugn och ro med sina vänner. Kanske bara är jag, men när nästan tusen personer står packade som sillar så existerar inte begreppet "lugn och ro". Hon var dock dubbelt så lång och ville slåss, så vi valde att hitta en annan plats haha.

Nu ska jag ta en powernap och sedan iväg och träna. Är nämligen tillbaka i Uppsala över helgen och hämtar lite grejer, då jag ska bosätta mig i Märsta under de kommande jobbveckorna. Ha en awesome helg, kraaam!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv