nady

Plock

Publicerad 2013-05-29 10:18:42 i

Där var vi igår och käkade. Fint ställe men snacka om storlekskontrast: minsta hamburgaren men största pomfrittarna!

Birthday fiesta

Publicerad 2013-05-26 13:31:00 i Allmänt,

Vår goda vän Alexander fyllde år igår och detta firades först med fest på Kantorsgatan och sedan ett klubbesök på BJ. Alex är en beundrare av Pitbulls musikaliska prestationer, så jag och Anna slog våra kreativa hjärnor ihop och gav honom detta linne som present! :D
 
 
Vi var supertaggade för kvällen och detta brukar ju innebära en massa egopics! :D
 
 
 
 
  
  
 
Sjukt kul kväll! Det underbara var även att det var ljust ute när vi åkte hem. Summer nights <3
 

Standing On The Sun

Publicerad 2013-05-19 18:53:58 i Allmänt,

Asså sjuuukt trött tjej här borta! Har spenderat helgen med att undervisa gymnasieelever i matte. Detta var min så kallade lärardebut, och min respekt för yrket har ökat avsevärt. Att stå och prata i flera timmar bidrar till en del muntorrhet och utmattning. Men det gick över förväntan bra och denna helg kommer få en fin plats på min hylla av livserfarenheter hehe :)
 
På tal om livet, är inte Beyoncés reklamvideo för H&M helt underbar????? Jag längtar tills låten kommer ut på Spotify och kan börja förgylla mina långa cykelresor till skolan! ;) 
 
 

Happy BESTday

Publicerad 2013-05-14 22:21:00 i Allmänt,

Som den fyndiga rubriken antyder, var det mycket firande som ägde rum i helgen! Eda är ett sjukt mysigt och idylliskt ställe. 
 
 
Kul att det var så många som kom också! Men mycket folk innebär även mycket mat. Givetvis passade vi på att vara flitiga i köket ;)
 
 
 
Sofie gjorde den grymma födelsedagskladdkakan! :D
 
 
 
 
 
Jag körde på Viking-looken ett tag ;)
 
 
 
Det blev även en del badande, men inte för min del :)
 
 
 
Dock blev Best Uppsalas söta maskot stulen av Stockholmsgruppen. Oroa dig inte Norbert von Drake III, we will get you back!
 
 
På tal om roliga saker vill jag passa på och dela med mig av denna fantastiska video som min vän Eddo gjorde för två år sedan :)
  
 

9/5

Publicerad 2013-05-09 21:45:00 i Allmänt,

Det var en kall dag i vintras som jag satt på mitt rum och käkade banan. Jag öppnade fönstret för att vädra lite och rätt som det var råkade jag tappa bananskalet, som föll ner från fjärde våningen. Skalet nådde dock aldrig marken och bestämde sig istället för att fastna i ett träd. Det hänger fortfarande där och har blivit lite av en ögonsten för mig. 
 
 
Aja, nog med svammel. I helgen fyller BEST (en förening som jag är med i) 10 år! Egentligen 13 år, men vi var sugna på att göra det speciellt och det är ju inget speciellt med 13 liksom hehe. Vi ska iaf åka ut till Eda, som är en stuga utanför Uppis, och hänga lite. Ska bli spännande! :D

#havingafoodtime

Publicerad 2013-05-05 20:39:26 i Allmänt,

En stor del av gårdagen handlade om mat. Att äta kan nästan klassas som en hobby för mig - en sån där grej som får mig att må bra. Igår gick jag och Micke först till Fugu för att äta buffé, mycket buffé. Ris, nudlar, kött, soppa, sushi, you name it. Allt skulle in i käften. Efter detta gick vi hem och började jobba på kvällens smörgåstårta. Smörgåstårtor är underbara! De är goda, fylliga och framförallt vackra. Vi tog fram våra inre konstnärer och efter några timmar lyckades vi bygga nedanstående verk:
 
 
 
 
NAMNAM!
 
En annan lycka den dagen var att jag fick min gitarr fixad. En sträng har nämligen varit sönder sedan jag råkat skruva för hårt för några veckor sedan, men nu kan jag äntligen återgå till mina kulturella kvällar. Dessa går ut på att jag tänder massa ljus på mitt rum och spelar+sjunger lite Bieber-songs :D
 

Valborg 2013

Publicerad 2013-05-01 22:28:00 i Allmänt,

Då var det ju den där tiden på året när Uppsala står värd för det grymmaste firandet av sista april! Folk vallfärdar hit från landets alla hörn i syfte att ha en awesome Valborg!
 
Men, som bekant, är det ju ingen Valborg i Uppsala utan Kvalborg! Mitt Kvalborg blev en sjukt kul grillning/förfest och sedan klubb på Värmlands nation :) 
 
 
 
 
Själva Valborg började med en fantastisk champagnefrukost med smörgåstårtaaaaaa <3 
 
 
 
 
 
 
 
Efter frukosten rörde vi oss mot parken. Man hade ju önskat ett bättre väder, typ mindre regn och mer sol, men vi hade det awesome ändå :)
 
 
 
Inget parkhäng utan sång ;)
 
 
Inget parkhäng utan gos :D
 
 
Inget parkhäng utan schtekiga solbrillor, såklart ;)
 
 
 
Nästa aktivitet på schemat var champagnegalopp på ÖG:s nation. För er som aldrig varit på en sådan så är det precis som det låter: man galopperar runt med en flaska champagne och sprutar ner varandra. Wohooo! :D
 
 
 
Efter detta äventyr var det dags att duscha och göra sig redo för kvällens festiviteter :)
 
 
 
 Dagen efter blev det ett välbehövt häng på ST1-macken med mat och glass :)
 
 
Sådär, mina damer och herrar, var en av årets höjdare sammanfattad för min del. Hoppas ni hade det lika trevligt! Kram :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv