nady

Nadza

Publicerad 2012-05-29 22:22:07 i Allmänt,

Nu är det sista spurten inför sista tentan på torsdag. Min hjärna är dock helt inställd på sommarlov. Vill bara kunna sitta i parken och grilla en korv eller två. För tillfället har jag dock inget roligt att bjuda på. Tänkte istället ta en trip down memory lane till en sommarkväll 2010, då jag och min fina vän Tarza gav oss ut på en promenad i Norrtälje.








Bryggan 25/5

Publicerad 2012-05-26 11:52:07 i Allmänt,

Bryggan är alltså Snerikes nation som öppnat sin uteservering. Sjukt nice!











Födelsedagsbarnet Alex och hans vänner :)





Nu ska jag forsätta med lite strömningslära, då det är endast två dagar kvar till tentan. Även om det känns segt att sitta och plugga 24/7, så kan jag inte tänka mig att göra något annat. Nu har man ändå ett mål som man jobbar mot och förhoppningsvis kommer det att löna sig i framtiden. Lättare att motivera sig om man resonerar så :)

Ikväll ska jag först äta på McDonalds (love it! <3) och sedan ska vi titta på Eurovision hemma hos Caroline! Mina pojkar från Vitryssland gick tyvärr inte vidare, men Sverige är med och tävlar :) Ha en bra lördag, kraaam.

:(

Publicerad 2012-05-23 14:10:58 i Allmänt,

Det är ju sommar ute nu, men det är även sista veckan innan tentan och då får man inte distraheras trots att det kan kännas instängt. Känner mig ungefär såhär:

Nya glasögon

Publicerad 2012-05-22 16:27:48 i Allmänt,

Jag brukar ofta sitta och tänka på hur mycket lättare och billigare livet hade varit om man inte haft ett synfel. I sexan började min syn spåra ur och nuförtiden kan jag knappt gå ut i köket utan hjälpmedel. Därför är det tur att det finns glasögon och linser! Själv tycker jag det är bekvämast med konaktlinser, men på senare tid har mina ögon börjat bli väldigt röda om jag råkar somna med linserna. Då måste man ha glasögon i några dagar tills det går över, men eftersom mina som jag har för tillfället har blivit för svaga är det dags för nya. I helgen hittade jag dessa för endast 218 kr inklusive frakt!



Har aldrig beställt glasögon från nätet tidigare, så jag tänkte prova och se om dessa funkar och sedan köpa några snyggare i höst :)

Shorts-säsongen är här :D

Publicerad 2012-05-20 20:12:11 i Allmänt,

Det är så varmt väder att man inte kan låta bli att gå ut! :) Vi gick på en liten promenad ner till ån och köpte glass.





Folk har även börjat bada såhär års haha.



Nu blir det lite mer Mekanik II, den underbara kursen. Kram!

Vårmiddag

Publicerad 2012-05-20 10:45:18 i Allmänt,













Jag hittade en gosig katt hihi





Det var en fyrarätters middag :)







Micke i buskarna <3



Niclas á la 1800-tal :P

Rooosaaa

Publicerad 2012-05-19 17:34:54 i Allmänt,

Ikväll får det bli en rosa klänning. Här är en lite halvmuppig bild hehe, blir ju alltid så bra med självutlösaren :P

Favoritdjur

Publicerad 2012-05-19 14:14:16 i Allmänt,

Det händer ändå inget spännande för tillfället, så varför inte göra en liten lista.

1. Katter är så söööta. När jag var mindre ville jag vara en, nu vill jag ha en. Den ska gärna vara stor och lurvig också, som på bilden nedan haha.



2. Sköldpaddor tycker jag också om, främst för att jag haft en som husdjur för några år sedan. Den trives dock inte och gav sig iväg på egna äventyr. Sköldpaddor är fascinerande varelser som även kan bli väldigt gamla. Tänk att få ärva en ;)



3. Jag gillar även åsnor. Såg massvis med sådana nere i Grekland.

Fika på stan

Publicerad 2012-05-18 17:47:58 i Allmänt,

Vid tre- tiden idag lessnade vi på att sitta innanför Ångans deppiga väggar, så vi packade ihop vårt lass och åkte ner på stan. Platsen blev Cafe Linné och fikat fick bli en groda.



Den fick dock inte vara söt särskilt länge.



I helgen är det även vårbal i Uppsala, men själv ska man inte dit i år. Istället ska jag på någon form av finmiddag med Micke och hans kompisar imorgon :) Hoppas ni får en rolig helg! Kram

Gos

Publicerad 2012-05-17 23:49:22 i Allmänt,

Det går upp och ner det här med studier. Ibland känns det bättre och ibland väldigt väldigt dåligt, men efter två år in på civilingenjörsutbildningen börjar man vänja sig. När det känns som mest hopplöst brukar jag titta på mina små gosedjur som pryder skrivbordet: de är så söta att jag genast blir på bättre humör haha :D



Challenge

Publicerad 2012-05-15 19:15:16 i Allmänt,

Nyligen hemkommen från ett sjuuukt jobbigt pass som går ut på cirkelträning. Är fortfarande röd som en tomat i ansiktet. Så om ni vill bli riktigt trötta: gå på Challenge! Nu ska jag ta en välbehövd dusch och sedan fortsätta med strömningsläran, där step-by-step metoden och Reynolds skall besegras. Måste även passa på och glädjas över våren som uppenbarat sig utanför mitt fönster. Kram!



Vill ha sommar!

Publicerad 2012-05-14 17:25:00 i Allmänt,

Nu är det roliga med maj månad över. Semestern är slut och sista festen är festad. Nu återstår två veckor med intensivt tentaplugg av två mycket svåra fysikkurser. Snooze- alarmet besegrade mig ännu en gång imorse, men till slut tog jag mig upp ur sängen och åkte till Ångan. Har kommit igång lite med strömningsläran nu, men inser att jag fortfarande har mycket kvar och mekaniken har jag inte ens börjat med.



Men två veckor går fort och sen är det sommarlov. Detta är första sommaren på länge som jag verkligen ser fram emot. Efter mycket ångest under våren, lyckades jag till slut få ett sommarjobb. Jag kommer, tillsammans med några andra, att undersöka gasledningssystemet i Stockholmsområdet. Kommer bli riktigt kul och jag är stolt över mig själv. För varje motgång kommer en medgång och man ska aldrig ge upp.

Jag och Johanna har även bestämt att ta igen all den tid som vi inte hunnit umgås sen gymnasiet tog slut. Dessutom ska Micke vara kvar i Uppsala :) Från och med mitten av juli kommer jag sedan att vara ledig och då är frågan om jag ska åka ner till Spanien och hälsar på Anna och Antonia. Visserligen har jag lite tight med cash, men samtidigt älskar jag att åka utomlands och vi hade ju så väldans kul sist!







Hur som helst ska jag se till att göra denna sommar till en riktigt bra sådan! Nu ska jag laga lite middag. Puss!

Gasquen gasquen

Publicerad 2012-05-13 16:14:09 i Allmänt,

Igår var det gasque, vilket på studentspråk betyder en trerätters middag med spex, underhållning och roligt folk! Det var riktigt kul! :)

Jag, Sofie och Anna började kvällen hemma hos mig.



Sofie gjorde en fin hair bun på mig :)





Sedan rörde vi oss mot V-Dalas nation där sittningen hölls.





Det fanns en tavla dit man kunde smsa olika meddelanden.















Idag gick vi till GH:s nation för att äta brunch. Gott! Sedan kollade vi på Skandisloppet.







Påväg hem från stan hittade vi en mysig konstutställning :)



Tack för denna helg! Jag älskar verkligen Uppsala. Att börja plugga här är nog ett av de bästa valen jag gjort. Nu ska jag gosa ner mig i en soffa och titta på Hitta Nemo. Ha en fortsatt trevlig söndag, kram!   

Alumnkväll

Publicerad 2012-05-12 13:07:54 i Allmänt,

Igår kom några alumner (personer som läst programmet tidigare) till vår skola och berättade lite om sina jobb. Det var riktigt givande. Det är bra att få lite perspektiv på den framtid som väntar, för man har egentligen inte så bra uppfattning i nuläget. Efter detta såg vi sista perioden i hockey-matchen mellan Ryssland och Sverige. Min fantastiska mobilkamera tar förstås de bästa bilderna (den andra är lånad av Anna).

  



Nu ska jag iväg och kolla på lite fotboll. Kram!

En vecka på Rhodos! :)

Publicerad 2012-05-10 16:07:00 i Allmänt,

Vi grävde ner varandra.

 

Vi red på åsnor uppför ett berg.





Uppe på berget tog jag kort.



Vi åt grekisk snabbmat...



...och en inte lika grekisk glass.



Jag och syster åkte vattenscooter. Kul var det :D



Vi var på en vattenpark och åkte olika rutschkanor.



Vi besökte Rhodos (staden) och där träffade vi en papegoja.

 

Det fanns så många stackars hemlösa katter överallt. En av dem kom till vårat hotell varje morgon.  



Jag provade på fish spa. Det var nice men kittlades sjukt mycket i början haha.



Såklart spanade vi även in solnedgången :)


 
Jag älskar verkligen solsemestrar. Ska åka igen såfort jag får chansen! Nu ska jag iväg och träna. Ha en bra kväll!

Hem till Uppsala

Publicerad 2012-05-10 09:47:35 i Allmänt,

Tillbaka till verkligheten. Jag hade gärna stannat i Grekland några veckor till, för om det är något jag älskar så är det mycket sol och bad i havet. Riktigt skönt. Bildregnet kommer dock lite senare, måste iväg till Ångan och sätta igång med plugget. Kraam!

 

Jag och lillasyster :)<3

Publicerad 2012-05-02 13:43:23 i Allmänt,



Äntligen färdig med packningen. Underhållning på planet får strömningsläran stå för. Haha man kommer inte undan plugget. Ha en bra vecka! Kram :)

Valborgshelgen!

Publicerad 2012-05-01 08:59:46 i Allmänt,

Valborg i Uppsala är inte som någon annastans. Det är något extra. Det är så mycket folk ute på gatorna att det knappt går att ta sig förbi och det är omöjligt att ringa eller smsa. Men det är det som är så härligt: tusentals studenter samlas i världens bästa studentstad för att ha roligt!

För oss började firandet redan dagen innan, dvs på kvalborg. Vi började kvällen hos Erica och drog sedan vidare till Norrlands nation.



 





Dagen efter var det Valborg! Vi började med champagnefrukost hos Erica och gick sedan till Ekonomikumparken.



Vi hade en rosa haj med oss så vi inte skulle tappa bort varandra :)



Antonia var på besök i Uppsala <3



Även min goda vän John hälsade på :)





Efter detta var vi på champagnegalopp på ÖG:s nation. Detta är ett event som hålls på olika nationer varje Valborg, där man springer runt och sprutar skumpa på varandra. Lätt dagens höjdpunkt, så sjuuuukt kul! På kvällen åkte vi sedan hem till Daniel.

 



Vi råkade visst bränna oss lite i parken ;P

Tack för denna Valborg! Nu väntar maj månad som invigs med en resa till Grekland med familjen. Ha det bra, puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv