nady

JC Lita

Publicerad 2013-12-23 08:52:01 i Allmänt, San Diego,

Idag blev jag medbjuden på en liten spontanresa till L.A.. Det var trevligt och ännu trevligare var det när jag gick in i en skoaffär i Santa Monica och upptäckte dessa skönheter.
 
 
Jag var ju bara tvungen att passa på och införskaffa ett par, nu när man ändå är här i USA :)

Última semana de clases

Publicerad 2013-12-17 02:40:00 i Allmänt, San Diego,

Det är verkligen slutspurten nu. Har avslutat alla mina kurser förutom spanskan, som jag har final i imorgon. Kötta! Sen imorgon kväll är det sista Taco Tuesday för denna terminen, vilket både är roligt och sorgligt, men jag ser fram emot det ändå! :)
 
 

Go Aztecs

Publicerad 2013-12-10 03:02:00 i Allmänt, San Diego,

Igår var vi på basketmatch där skolans lag Aztecs spelade. Det var en väldigt jämn match, men de vann till slut! :)
 
 
 
 
 
Senare på kvällen skulle vi dra och titta på någon form av arkitekturutställning i La Jolla, men det vi glömde kolla upp var öppetiderna, så när vi kom fram var det stängt. Hehe fail. Men vi hade roligt i bilen iaf :)
 
 
 

Celebrating 47

Publicerad 2013-12-09 08:44:00 i Allmänt, San Diego,

Igår var det fest hemma hos oss och jag blev så glad över hur många som kom. Typ alla ens vänner samlade under samma tak <3
 
Här är födelsedagsbarnen:
 
 
 
 
 
 
 
 

I've been California dreaming

Publicerad 2013-12-07 09:49:00 i Allmänt, San Diego,

Precis hemkommen från en julmarknad som hålls nere i Downtown. Det har varit rätt kyligt på kvällarna den senaste tiden, men det kändes ganska passande ändå nu när det snart är jul. Känns annars väldigt konstigt att fira jul bland palmer hehe.
 
 
 
Måste skriva ett snyftinlägg och beklaga mig över att höstterminen snart är över. Tänk att det redan är jul snart. Vart tog tiden vägen??? Jag är så innerligt glad över möjligheten att få stanna en termin till, men det tråkiga är att många man lärt känna under hösten kommer att åka hem efter jul. Alla vänner man skaffat har blivit som ens familj här och man vet inte när man kommer att träffas igen. Jag skulle bara vilja trycka på en knapp och pausa allt just nu!
 
Aja, nu ska jag lägga mig och tagga inför morgondagen då Fredrika och Cecilia ska ha 47 års fest här hos oss. God natt!

San Diego Zoo

Publicerad 2013-12-05 09:25:00 i Allmänt, San Diego,

Jag gillar ju djur, så kände att det var dags för mig och Antonia att gå på lite zoo! Här nedan har vi en söt koala :)
 
 
Nallar!

 
 
 
 
 
 
 
 

City of Angels Part II

Publicerad 2013-12-01 04:31:00 i Allmänt, San Diego,

Helgen efter mitt första besök i L.A. hakade jag på några andra goda vänner för ännu en resa dit. Denna gång bodde vi dock på en båt i Marina del Rey (det ligger nära Venice Beach).
 
 
 
 
Återigen åkte vi till Hollywoodskylten för att ta mer kort. Haha ovarierat, jag vet, men det är alltid någon i gänget som inte sett den! Dessa bilder är dock mina favoriter, för Fredrika tog med sin systemkamera :)
 
 
 
 
Och så har vi lite mer stjärnor :P
 
 
Bästa frukosten på länge käkades på Kitchen 24 :)
 
 
 
Love Lana!
 
 
Och El Biebo såklart ;)
 
 
Det var en rolig helg, men ärligt talat så förstår jag inte hypen med Los Angeles. Det är väl häftigt att se alla kända platser, men snart inser man att det är en överbefolkad stad med föööör mycket trafik (det tog oss 1 timme att köra från Venice till Hollywood en gång, när det enligt kartan bara ska ta ca en halvtimme). Men livet där är nog annorlunda om man tillhör den glammiga innerkretsen. Jag kommer säkert besöka L.A. igen någon gång, men jag är så glad att jag bor i San Diego <3
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv