nady

Cartoon Time

Publicerad 2013-07-28 20:14:00 i Allmänt,

Nu när mitt sommarjobb är slut spenderar jag dagarna hos papi i Valbo. Förutom lite extraknäck då och då roar jag mig med att titta på filmer/serier tillsammans med syrran. Efter att ha hunnit se igenom alla tillgängliga avsnitt av Drop Dead Diva och Devious Maids (sjukt underhållande serier), har vi nu börjat på ett tecknat maraton. Snart ska vi se Skönheten och Odjuret och igår tittade vi på Vägen till El Dorado, en av mina absoluta favoriter. Den filmen har även ett awesome soundtrack med Elton John i spetsen. Se den! :D
 
 

Ingen sommar utan Norrland

Publicerad 2013-07-23 14:39:05 i Allmänt,

I fredags hade jag min sista arbetsdag och gick därefter på semester! Detta firades med en sväng upp till Mickes lantställe i Granträsk som ligger utanför Boden. Först var vi på bröllopsfest med trevliga människor, god mat och tårta.
 
 
Sen blev det två underbara dagar av oändligt chillande och livsnjutning!
 
 
 
 
En av mina stora bedrifter var att jag på första kastet drog upp en gädda. Nybörjartur? Inte alls! ;)
 
 
 
Lärde mig även att skjuta luftgevär, så jag sprang runt och lekte sniper om dagarna hehe :)
 
 
Med andra ord får denna helg fem av fem toasters! :D

17/7

Publicerad 2013-07-17 23:10:06 i Allmänt,

Sitter på pendeltåget hem efter en intressant kväll. Jag, Johanna och Anna bestämde oss för att åka och titta på Trinny & Susannah i Filmhuset, när de skulle styla om kändisar. Underhållande var det! :)

11/7

Publicerad 2013-07-11 20:29:02 i Allmänt,

Brukar vanligtvis inte göra så mycket efter jobbet, är för trött. Men idag åkte jag in till stan med Tarza för att hänga lite, då vi inte träffats på huuur länge som helst. Denna reunion firades givetvis på Donken. Jag har en svaghet för snabbmat och kan ibland komma på mig själv sitta och dagdrömma om en saftig hamburgare med krispiga pommes frites. Hehe nä nu blev jag hungrig igen.

Keep partying like it's your job

Publicerad 2013-07-07 16:34:18 i Allmänt,

 
 
 
Kul kväll var det. Gillar att gå ut i Stockholm, speciellt på sommaren. Dock har man blivit så bortskämd med Uppsalas studentpriser att man förvånas varje gång en cider kostar mer än 30 kr hehe. 
 
Idag har det varit en bra dag, trots att idag är en dag som är en dagen efter dag. Hihi. Nämen vi började morgonen med mackor, smoothies och ett välbehövt Sex and the City- maraton hemma hos Johanna. Sen åkte jag tillbaka till Uppsala och sitter i skrivande stund och taggar inför dagens middag. Det blir Dragon Palace. Nomnom :)
 
 

God fredagskväll

Publicerad 2013-07-06 14:49:00 i Allmänt,

Igår åt jag och Micke tacoooos. Bland det bästa jag vet. Kan trycka i mig hur många rullar som helst hehe.
 
 
 
 
Sen blev det ost, kex och vindruvor till efterrätt.
 
 
 
Imorse märkte jag att det satt en fästing och hade det trevligt på mitt ben. Paniiiiik! För en hypokondriker som mig innebär detta att jag inte kan tänka på något annat än de förödande konsekvenserna av att bli smittad. Blääää. Ikväll ska jag iaf ut med girlsen, så det kanske får mig på roligare tankar!
 

Det här med att pendla

Publicerad 2013-07-05 07:54:36 i Allmänt,

Det är inte alltför jobbigt så länge man har Justin T (en av mig mycket uppskattad artist, liksom hans yngre namne) och company att hänga med på tåget :)

#ThrowbackSummer

Publicerad 2013-07-02 15:18:29 i Allmänt,

Satt och rensade bland mina bilder på mobilen och hittade en del fint från förra sommaren. Hade precis fått iPhone då och var därför flitig med kameran :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv