nady

Update

Publicerad 2013-06-27 17:54:49 i Allmänt,

Nämen oj då, det brukar sällan gå typ veckor mellan mina inlägg. Men det är för att jag mestadels jobbat. Tidiga morgnar + pendling lämnar inte mycket tid åt annat. Men jag trivs på jobbet och vädergudarna har varit på vår sida hittills när vi åkt runt och undersökt stadens gasledningar :)
 
Jag har även återupptagit bokläsandet som annars brukar ligga på is under läsåret. Har precis läst ut "Spegeln sprack från kant till kant" av min favorit Agatha Christie. Bra och spännande- check! Älskar hennes böcker. Tänkte först lägga upp en bild på bokomslaget, men så kom jag över denna fyndiga meme:

Haha jaja.
 

U-town

Publicerad 2013-06-15 20:04:05 i Allmänt,

Har precis kommit hem från lite chill vid ån med Sofie, en av mina favoritaktiviteter i Uppsala :)
 
 
 
 
Efter att ha tittat på ankhanar i några timmar, visade sig äntligen honan med sina ungar. Höjden av söthet alltså. Små och lurviga, det gillar vi! :D
 
 
Igår klippte jag mig förresten. Blev ingen större förändring, tog några centi på längden bara! Under klippningen frågade frisören mig och jag ville ha det avklippta håret. "Ehm, nej hehe", svarade jag. Sånt samlar jag inte på. Men det gjorde tydligen hon, som ville använda mina slitna toppar till sina dockor. Haha kul grej, ska spana in den nästa gång jag är där! :D
 
 
Nu blir det middag med Micke och Game of Throoooones. Kram! 

Första veckan på jobbet

Publicerad 2013-06-12 14:21:45 i Allmänt,

Mycket förändringar i år. Nytt kontor i Stadshagen, ny bil och ny kaffemaskin. Like på det!

Har även saknat mina trogna och framförallt sköna arbetsskor. Tillsammans ska vi vandra Stockholms gator i sommar :)

Woho

Publicerad 2013-06-09 00:37:02 i Allmänt,

Igår var jag på sittning för att fira att Micke tagit sin examen!
 
 
Sofistikerat var ordet och ett foto med en byst var ju ett måste haha ;)
 
 
Det var uppstyrt och bra underhållning. Jag hade även ett mycket trevligt sällskap, vilket brukar vara avgörande på gasquer :)
 
 
 
Resten av helgen har varit mindre rolig. Jag måste nämligen rensa ut mitt rum inför sommarens hyresgäst som kommer nästa vecka och det är en sjuuukt tråkig sysselsättning. För att inte tala om tiden det tar, speciellt när man allt för ofta kommer över något gammalt album som man bara måååste bläddra igenom. Som om det inte vore nog sentimentalt, så sätter man på någon gammal dänga att lyssna på medan man bläddrar för att maximera nostalgin. Hehe, nä nu måste jag sova big time. Kram! :) 

The underdog's on top

Publicerad 2013-06-04 22:22:13 i Allmänt,

Visste ni att jag tycker 50 cent är sjukt bra?? Han har liksom flow när han rappar! Älskar speciellt den här låten. Lyssnade på den non stop när jag var 13 och nu är jag återigen inne i en period när jag kör den på repeat :P
 
 

För vi har tagit kandidatexamen!

Publicerad 2013-06-01 22:10:00 i Allmänt,

JAAAAAA! :D
 
Det började i torsdags när vi åkte till vår beställare för att redovisa projektet. Nervöst! Men det gick bra. De var nöjda och vi var glada. Givetvis blev det en liten photoshoot efteråt :)
 
 
Dagen efter redovisade vi på skolan för examinatorn och klassen! Här är några av de andra projektgrupperna :)
 
 
 
 
På kvällen samlades hela klassen för att fira denna milstople i livet med häng + middag på Bryggan + fest! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Grym kväll! En bra avslutning på de fantastiska tre år ES2010 haft tillsammans :) <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv