nady

Tjugofemteiandra

Publicerad 2012-02-25 15:50:27 i Allmänt,

Var på middag hos Monica igår, vilket var huur trevligt som helst. Inte minst för att hennes unge sprang runt och var gullig. Jag må vara rädd för barn, men dom har sin charm. Kul att träffa Tony och Johanna också, det var några veckor sen nu. Tänkte lägga upp en bild från middagen, men kom på att jag inte har någon. Hmm, slänger upp den här istället. Varför ha sitt vanliga hår när man går ut när man kan dra på sig ett afro?

 
En kväll i Spanien.

Det här med träning.

Publicerad 2012-02-22 14:37:00 i Allmänt,

Kom precis hem från gymmet och håller på att dö lite. Jag är så sjukt otränad. Var på ett Pump it- pass med skivstång, men kunde knappt lyfta 4 kg. Det var väl tur att jag stod längst bak, så de andra inte behövde garva. Haha.

I sommar tänkte jag börja springa. Har försökt börja i några år nu men det här med motivation asså. Eller kanske ska satsa på något annat, typ jaga ankor på Skansen.Det där var en rolig dag.

Varmt :)

Publicerad 2012-02-21 17:28:19 i Allmänt,

Fördriver tiden med att äta en gammal chokladkaka som jag hittade längst bak i matskåpet, väldigt fräscht. Förövrigt känns det som jag bara skriver om vad jag ätit/äter/planerar att äta. Haha så kan det vara när man gillar mat.

Blev så glad när jag cyklade hem från skolan idag och märkte hur den äckliga is (som fått mig att vurpa ett x antal gånger) höll på att smälta. Snälla försvinn så det kan bli varmt snart. Global uppvärmning, bring it (?). Nädå. Men titta bara hur nice det är:(Jag är tönten till väntser).

Nu kanske jag ska börja söka lite jobb, på tiden liksom.

Det här med koder

Publicerad 2012-02-18 23:20:10 i Allmänt,

Sitter och försöker lista ut hur jag ska få bakgrunden blå. Borde liksom inte vara så svårt tänkte jag, som läst programmering i några veckor, men jag har nog inte den gåvan. Tja, vitt är också snyggt. Är belåten över att jag iaf fick upp en header. Åh vilken harmonisk bild, nästan som tagen ur en reklam för Solresor, fast solen saknas. Förövrigt har jag precis tryckt i mig två tacosrullar och en halv 200 grammare Marabou. Kan verkligen inte kämpa emot min lust att äta det mesta inom räckhåll. Nä nu ska jag springa iväg och gosa med en viss person. Ciao

Tjaaa

Publicerad 2012-02-17 15:44:58 i Allmänt,

Jaha, då har man skaffat sig en blogg också. Blev riktigt nöjd över adressen, nady, som i nädy (vilket jag tvingat mina vänner att börja kalla mig för det låter sådär lagom häftigt). Hihi. Kommer nog skriva lite om det mesta och allt runt omkring. Är lite sliten för tillfället + oerhört mätt efter två upplagor av klassikern bacon med ägg. Tänkte precis sätta mig och skriva klart ett PM som jag pysslat med i snart en månad, men sen insåg jag att jag inte sett senaste avsnittet av Elsas värld. Must seeeee  

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv