nady

Resa till Ryssland bokad!

Publicerad 2012-12-31 15:04:00 i Allmänt,

Ska åka dit den 8:e till 18:e februari med BEST. Måste se till att packa ner riktigt varma kläder, för jag har hört att den ryska kylan inte är en myt!
 
Resans första destination är Moskva.
 
 
Där stannar vi över helgen, för att sedan ta tåget till Ekaterinburg. Ja, tågresan kommer bli lång, men förhoppningsvis mysig hehe :)
 
 
För att maxa öststatskänslan tänkte jag även flyga med det ryska flygbolaget Aeroflot ;) Haha nämen de är billiga och ska tydligen ha nya flygplansmodeller.
 
Nu tänkte jag gå och prova dagens inköp. Av ekonomiska skäl har jag försökt hålla mig borta från mellandagsrean, men förmiddagens rastlöshet och närheten till Valbo köpcentrum bidrog till att jag gav vika. Kom hem med en röd stickad kofta och två par byxor.
 
Lite senare idag ska jag iväg och jobba! 100 % OB lockade för mycket, så nyårsfirande får det bli något annat år. Jag lever fortfarande på minnet av hur vi firade nyåret 2010/2011, som ni kan läsa om på Ericas blogg. Det var sjukt kul! :D
 
Om jag inte får för mig att skriva något mer spontant innan tolvslaget, så är det här årets sista inlägg. Med dessa avslutande meningar vill jag önska er alla ett gott nytt år och jag hoppas att ingen somnar i snön inatt. Vi hörs år 2013, som kommer bli det bästa året hittills. Kram!
 

Missing those summer days

Publicerad 2012-12-27 17:10:00 i Allmänt,

 
 
 
 
 
 
 
Jag har åkt på en rejäl förkylning, så känner mig lite lagom deppig för tillfället. Längtar tills det blir varmt igen!!! :)

God jul! :)

Publicerad 2012-12-24 12:17:37 i

Bara jag som firar detta med en lunch på subway? Hehe :) Sen måste jag fortsätta jobba. Kram

22/12

Publicerad 2012-12-22 17:07:05 i Allmänt,

Ikväll åker jag hem över julen. Tack Uppsala för denna termin! Förresten så gick världen inte under igår. Tur det, för jag känner mig inte klar här på jorden ännu :)
 
Filmen igår var sjukt bra! Såg nyss en bild på 9gag som sammanfattade handlingen ganska bra:
 
 
 
 
 
 
Haha jag fastnar alltid för dåliga skämt! Nämen filmen var jättebra! Jag kom även till insikt att fastän det gått över tio år sedan jag såg första Sagan om ringen- filmen, så skrämmer fortfarande Gollum skiten ur mig. Det blir nog att sova med lampan på.
 
Nu ska jag packa mina grejer och ge mig av! God jul på er! :)

Nu firar vi!

Publicerad 2012-12-20 18:48:00 i

Sista tentan för i år är skriven och jag är nu 50 % civilingenjör!!! :D Wohooo!!!

Dessutom fick jag precis veta att mitt läsår 2013/2014 kommer att spenderas i Kalifornien!

Heja! :)

Publicerad 2012-12-19 17:19:00 i

Jag har varit så taggad på att skriva sista tentan innan jul imorgon att jag nästan glömt bort att kursen Modern fysik måste tentas av i början på januari. Har precis varit på en genomgång av förra årets tenta och det verkar som att det kommer bli ett riktigt pluggigt jullov. Bara att gilla läget hehe ;)

Men det får bli morgondagens bekymmer. Ikväll köttar vi transformmetoder och hoppas att det går bra på tentan imorgon!:) Kram

15/12

Publicerad 2012-12-15 00:23:00 i Allmänt,

Tjena! :) Fredagkväll och jag har precis pluggat klart. Tenta på måndag och torsdag, så nu ska det minst sagt köttas hela helgen!
 
Såg ju andra delen av Breaking Dawn på bio igår. Har endast läst första boken i serien, då jag inte gillar fantasy så mycket egentligen, förutom Harry Potter- serien. Den är jag helt förälskad i!
 
Men filmen var iaf sevärd, då de hade tonat ned på det töntiga och handlingen kretsade inte bara kring Bella och Edward. Dessutom fick snygga Jacob också ett lyckligt slut, vilket var på tiden. Annars hade det varit waste of hotness på hög nivå hehe!
 
 
 
 
 

13/12

Publicerad 2012-12-13 20:26:08 i Allmänt,

Undra hur det är att bo i ett konstigt hus? När jag tentapluggar brukar jag nämligen ta lite pauser ibland och googla på random saker, som exempelvis "strange houses"...
 
Hur skulle det vara att bo i en korg?
 
 
Eller i ett isberg?
 
 
Eller i en elefan?
 
 
Nu tänkte i alla fall jag och Jasmine följa trenden lite och se Breaking Dawn del 2. Kram! :)

Alborgen i lördags

Publicerad 2012-12-10 12:19:00 i Allmänt,

Vi hade team-building med BEST, så vi åkte till ett äventyrshus utanför Gävle. Sist jag var där gick jag i sexan, men det var mycket roligare nu när man vuxit till sig lite och hade bättre koll på vad banorna krävde. Måste även tillägga att mitt lag vann hihi! :D
 
 
 

Dagens höjdpunkt

Publicerad 2012-12-07 23:19:54 i Allmänt,

Hur glad tror ni inte att jag blev, när jag först var lite nedstämd över att jag ville ha mer choklad...
 
 
... men sedan insåg att det fanns lite kvar! :D
 
 
Har precis avslutat denna fredagkväll med lite härligt plugg. Sånt gillar vi! Måste ju kompensera för morgondagen då jag ska till Alborgen + äta middag på kvällen. Ska bli kul :) Ha en bra helg! Kram

We came, we raved, we loved

Publicerad 2012-12-02 22:28:35 i Allmänt,

Tänkte ladda upp lite bilder och videoklipp från Swedish House Mafia- konserten. (Har till och med skaffat ett YouTube-konto för den sakens skull hehe). Min lilla iPhone fick jobba hårt den kvällen och kvalitén är ju inte den bästa, men men ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Svårt att beskriva känslan och stämningen, men det var hur grymt som helst!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv