nady

En seg dagen efter

Publicerad 2012-03-31 13:20:58 i Allmänt,

Man är lagom trött idag. Gårdagen var riktigt rolig faktiskt! Vi var först på Orvars och sen på BJ:s. Måste säga att jag föredrar studentklubbar, men med bra sällskap blir allting awesome :)
Anna i sina killer- heels.Jag och Hanna :)Anna och Jon!

Nils vilar på sin cykel.

Vi träffade reccen Boman och hans nyktra vänner.Killen från café Ångström bjöd.

Gott med pannkakor dagen efter! :)


Freeedag!

Publicerad 2012-03-30 20:58:14 i Allmänt,

Har precis kommit hem från en spökbollsturnering med ES-programmet. Har inte rört en boll sen gymnasiet så man var ju inte bäst på plan, men det var superkul iaf! Nu ska jag ner på stan och träffa lite roligt folk. Ha en bra kväll! :)

Once a Beliber, always a Beliber.

Publicerad 2012-03-29 20:00:23 i Allmänt,

Jag kan inte nog uttrycka hur mycket jag tycker om Justin Bieber. Det började med att en kompis från Holland spelade upp One Time för mig för flera år sedan och jag undrade vem denna kille egentligen var. Ingen i Sverige hade ju hört honom då. Men låten växte på mig och jag fortsatte att lyssna mig igenom hela albumet. Kan stolt säga att jag har en lista på Spotify med enbart hans låtar. Det är låtar som jag aldrig tröttnar på. Sedan har han även gjort en grymt bra film, där man får se hur mycket jobb han faktiskt lagt ner för att bli den han är. Det är inte lätt alla gånger.

Nu har han äntligen gjort lite nya grejer. Bland annat spelas denna låt på repeat i hörlurarna:
 

Det är en äldre och mognare Justin vi ser, men fortfarande lika bra :)

Årummet.

Publicerad 2012-03-28 23:25:34 i Allmänt,

Jag, Anna, Antonia och Johanna träffas inte så ofta längre så det är sjukt kul när man väl ses. Vi har alltid så mycket att prata om, speciellt alla sjuka minnen vi har tillsammans :) Jag fick även lite födelsedagspresenter. Blev jätteglad!En ljuslykta.En awesome termos för mig som är student.Två nagellack i rosa och guld.

Målade direkt mina naglar som annars brukar vara ganska fula hehe.Guldnagellack med min nya favoritring från Forever 21.Måste även få visa upp min nya kärlek - en persikofärgad kavaj från London-HM  <3

Just nu sitter jag och lyssnar på ett klipp som en av mina piano- vänner spelat in. Att spela och lyssna på pianomusik är nog bland det bästa jag vet! God natt.


En regnig dag.

Publicerad 2012-03-28 19:11:31 i Allmänt,

Måste bara säga att jag älskar byggnader i alla åldrar, former och storlekar. En väldigt snygg kombination såg jag i London och blev genast kär.Kanske bara är jag, men var inte detta sjukt häftigt? :)

Nu ska jag iväg och träffa Antonia och Johanna nere på stan. Synd bara att det är så tråkigt väder.

Idag är jag ledsen.

Publicerad 2012-03-27 15:44:46 i Allmänt,

Att åka fast för att man åkt på en ogiltig biljett är pinsamt och man blir ledsen. Hej då 1200 kr. Så om ni någon gång tänker "det där händer aldrig mig", så tänk om. Nu ska jag spendera lite tid med min vän Aladdin.

Spinning.

Publicerad 2012-03-26 19:01:24 i Allmänt,

Har precis varit på ett spinning-pass och jävlar vad trött man blir efteråt! Men känner mig samtidigt väldigt duktig och mår toppen. Bra med träning det där. Synd bara att jag är rätt lat emellanåt.

Skidor!

Publicerad 2012-03-25 22:26:34 i Allmänt,

Var hemma hos mami i Sandviken en sväng. Det är så skönt att kunna åka iväg då och då. Man blir matad och omhändertagen som när man var liten. Jag och syster passade även på att åka lite skidor i Kungsberget. Jag är inte så jättebra direkt. Började lära mig lite smått förra vintern, men ju mer man åker desto mer börjar det sätta sig! :)Ett soligt berg.Lillasyster.

Tillbaka i Norrtälje.

Publicerad 2012-03-23 12:50:12 i Allmänt,

Var på Rodengymnasiet i Norrtälje imorse, där jag och Gabbi snackade om Uppsala Universitet och hur det är att plugga här. Det var väldigt roligt faktikst, hoppas vi lyckades förmedla vilken awesome studentstad detta är!

Har inte varit i Norrtälje på snart ett år nu eftersom min mamma flyttat därifrån. Ganska mycket som hinner förändras. Svängde även förbi Flügger färg, där jag jobbade en gång i tiden, och träffade min gamla chef. Trevligt var det :)Bra med enhetlig klädsel.

 

Londoooon :D

Publicerad 2012-03-21 21:49:46 i Allmänt,

Här kommer ett litet bildregn från London :)Hotellet var väl inte det mest awesomiga, men frukosten var god.HD- TV är ett måste.Jag och Westminster Abbey.Jag och Big Ben.Big Ben + Röd buss! :D:)Här ska det hängas när jag blir klar med min utbildning.Jag och Harrison Ford utanför akvarie-muséet <3Tuuuurtle på akvariet :DMin framtida bil.Vi skulle se vaktbytet vid Buckingham Palace och min medresenär tyckte att detta var bästa platsen. Hmm?Hejdå London :(


Hemma

Publicerad 2012-03-20 22:54:43 i Allmänt,

Tillbaka från ett soligt London till ett inte lika soligt Uppsala. Har dock haft en väldigt rolig helg! Synd att min minisemester är slut och dagarna på ångan börjar igen. Läser Mekanik II och Strömningslära denna period vilket ryktas vara allt annat än en dans.

:)

Publicerad 2012-03-15 10:28:36 i Allmänt,

Igår firades att sista tentan är över. Jag gjorde en tårta tillsammans med min hjälpande hand Anna och bjöd på :)Många kiwisar :D

Woho :)

Publicerad 2012-03-13 21:04:07 i Allmänt,

Jaa, då har man lämnat tonåren och fyllt 20 år :) Firade denna speciella dag med lite studier på Ångströms, blir aldrig fel. Vi har nämligen sista tentan imorgon. Dock fick jag en god tårta och lite ballonger som tröst :D

Fiina ballonger :DBallongerna ur en annan vinkel.Tummen upp för födelsedagar!Mindre kul att skriva tenta imorgon :(

Elmag II :D

Publicerad 2012-03-08 09:33:48 i Allmänt,

Sista dagen inför första tentan. När det kommer till kluriga tentor så brukar jag sitta och vänta på någon form av uppenbarelse. Ibland har den kommit, really. Nu ska jag iväg till skolan. Orkade inte laga mat så fixade ihop en matsäck i form av en pastasallad (bestående av pasta, tomat och skinka). Den är god.Detta är jag i min strävan efter ny kunskap, typ. Hehe

En helg på ångan

Publicerad 2012-03-04 17:29:35 i Allmänt,

Sitter i biblioteket och räknar lite Elektromagnetism II. Till min hjälp har jag min trogne Casio årsmodell 1957. Bättre än såhär kan det inte bli.

:(

Publicerad 2012-03-03 10:55:03 i Allmänt,

Konserten var inställd för att nån läktare hade rasat på spelningen innan. Mooorrrrr. Tröstade mig själv med en fet saftig hamburgertallrik.Den tog slut väldigt snabbt.Food is the cure for any sadness <3

Idag är en rosa dag

Publicerad 2012-03-02 09:41:30 i Allmänt,Borde tvätta spegeln snart.

Awesome när man drar upp persiennerna och ser att snön nästan smält bort! Börjar bli rätt taggad för ikväll nu.

Imorgon är en ny dag.

Publicerad 2012-03-01 20:34:00 i Allmänt,

Ush vad trött man kan bli av att plugga, nästan så skallen sprängs. Att läsa till ingenjör är inget glid på bananskal direkt. En rolig grej är däremot att jag och Anna blev klara med programmeringslabbarna idag. Inga fler svettiga eftermiddagar med java! Imorgon ska jag även besöka Globen för första gången i mitt liv och se Avicii med Anna och Monica! Kanske inte så lägligt mitt under tenta-p, så bäst att han levererar. Haha fast det kommer han göra :) Kanske på sin plats att använda kameran som jag glömt bort att jag hade.
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv