nady

City of Angels Part I

Publicerad 2013-11-28 04:03:00 i Allmänt, San Diego,

För två helger sedan var jag och mina goda vänner på besök i den omtalade staden Los Angeles. Vi åkte först till Hollywoodskylten där vi bland annat blev intervjuade av USA Today som ville veta vilken teknikpryl vi önskar oss i julklapp. Ska se om jag lyckas gräva fram klippet sen.
 
 
På kvällen tog vi en promenad längs Walk of Fame och fotade lite stjärnor (på marken alltså hehe).
 
 
 
På kvällen gick jag och Antonia ut på ett ställe som heter Supperclub. Foto var kvällens tema då vi först flummade runt i en photo booth inne på klubben och sedan hamnade på en vimmelbild.
 
 
 
Vi noterade även att vimmelbilden ovan är en aaaaning photoshoppad, ty så fräsch såg man ju inte ut under själva kvällen :P
 
Dagen efter gjorde vi ett litet turistbesök till Rodeo Drive dit alla kändisar brukar åka och shoppa. När vi var där var det dock rätt kändistomt, såg endast Zoe Saldana bakifrån innan hon kvickt slank in på Gucci.
 
 
 
Vi besökte även Santa Monica...
 
 
... och Venice Beach.
 
 
 
Dagen efter körde vi i två timmar uppför kusten längs Highway 101. Att köra bil vid vattnet = kärlek! Destinationen var Santa Barbara som är typ definitionen av en mysig stad.
 
 
 
 
 

Sin City med mera

Publicerad 2013-11-14 02:14:00 i Allmänt, San Diego,

Förra helgen var jag och Antonia iväg till Vegas, vilket var wunderbart! Speciellt första kvällen som började med att vi såg Tiësto på Hakkasan, som tydligen ska vara en av världens bästa klubbar. Den var verkligen sjukt stor! Detta är dock den enda vettiga bilden jag har.
 
 
Efteråt drog vi vidare och träffade på dessa glada pojkar.
 
 
Givetvis passar man på att testa lite bull riding. Lyckades dock inte hålla mig kvar särskilt länge, det är ju hur svårt som helst!
 
 
 

Det blev två kvällar i Vegas, varefter vi styrde kosan tillbaka mot San Diego. Dagen efter åkte vi till La Jolla för att spana in de fina stränderna, men olyckligtvis var det molnigt och blåsigt. Men vi lyckades iaf skåda ett gäng tjocka sjölejon och sälar. Kul att se dessa söta men klumpiga och otroligt illaluktande djur i sin naturliga miljö.
 
 
 
Lunch den dagen käkade vi på ett koreanskt ställe och jag beställde styckad bläckfisk.
 
 
Jag visade även Antonia något fantastiskt, nämligen Yogurtland. Goooooooott!!!
 
 

Halloween

Publicerad 2013-11-11 22:27:00 i Allmänt, San Diego,

Länge sen sist, men har inte haft tid att sitta vid datorn då Antonia varit på besök och vi varit iväg på olika äventyr. Men nu har jag mycket att ta igen. Vi börjar med förra torsdagen då vi firade Halloween. Jag ville inte lägga alltför många dollar på en outfit, så jag köpte ett litet kit med djävulshorn och svans. Cheesy, I know haha.
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv