nady

BELIEVEtour

Publicerad 2013-04-26 01:01:00 i Allmänt,

Har fått lite förfrågningar om att recensera veckans höjdpunkt, nämligen mitt besök på Globen för att skåda fenomenet Justin Bieber. Wohoooooo!!! I 4 år har man taggat och jag måste säga att det var över förväntan! Har dessutom aldrig sett en riktig världsstjärna förut så det var ju lite coolt sådär ;)

Innan konserten var jag ganska lugn och såg mig själv mer som en stillsam beundrare av hans musikaliska bedrifter, men under konsertens gång kom jag på mig själv sitta och skrika lungorna ur mig. AAAAhahahaaahaaah pick me pick me. Typ så lät det. Vi satt längst upp på läktare C och jag måste säga att jag var nöjd med platserna, trots att Bieber var utom räckhåll. Det var skönt att faktiskt få sitta ned och njuta av showen, istället för att stå och kvävas längst fram i hopp om att få nudda hans sko. Jag försökte filma/ta kort, men som alltid på konserter blir kvalitén föga beundransvärd haha ;)
 
 
 
 
  
 
 
 
Som slutsats måste jag säga att han är jävligt duktig på det han gör!

Den helgen

Publicerad 2013-04-21 22:50:00 i Allmänt,

I fredags var jag på gasque med en massa härliga energisystemsstudenter. Det var sjukt kul! En sån där grej som får en att älska sitt val av utbildning ;)
 
 
 
När jag vaknade morgonen efter var jag inställd på att sitta inne och återhämta mig hela helgen, men plötsligt såg jag att solen sken och det var typ vår ute. Aaaawesome! Jag och Micke drog och käkade lunch på Norrlands. Jag tryckte i mig en supergod smörgåstårta. Ååh asså det vattnas i munnen på mig så fort jag tänker på den haha.
 

Be greater than you imagine

Publicerad 2013-04-18 22:59:42 i Allmänt,

Idag var jag på studiebesök hos företaget med det mottot, nämligen Accenture, som en del av ett mentorskapsprogram jag deltar i. Känns sjukt kul och inspirerande att få prata med unga människor som är ute i arbetslivet, få veta hur de jobbar och få svar på de många frågor man har som student. Vi fick även gå på en träningsintervju samt diskutera lite kring våra CV:n. Slutsats: mentorskapsprogram rekommenderas! 
 
På tal om att rekommendera, så vill jag även passa på att ge ett riktigt grymt stylingtips för er modeälskare där ute. Tjejen på bilden nedan i lila hatt och blå kjol är ju en klar inspirationskälla ;)
 

Tjejligan

Publicerad 2013-04-16 17:43:00 i Allmänt,

Hittade en oupptäckt bild från balen som jag tyckte om, trots den väldigt markanta sminkfläcken på min kind...haha :)
 
 

Yesterday....

Publicerad 2013-04-13 14:02:02 i Allmänt,

...I ate the best pizza ever made! (Melodi: den välkända Beatleslåten). Hehe. Nämen Basilicos pizzor är riktigt nice. 
 

Veckans beroende

Publicerad 2013-04-09 22:23:04 i Allmänt,

Minns ni de där Disney-spelen som man brukade spela när man var liten? Jag spelade iaf mycket Aladdin och Lejonkungen. För några dagar sedan laddade jag ner dessa spel i jakten på lite nostalgi, men föga anade jag att jag skulle fastna så hårt som jag gjorde. Aladdin går helt okej, men på Lejonkungen lyckas jag aldrig klara den tredje banan på grund av de där horribla hyenorna. Frustration!!! 
 
 
 
 

Vår i Uppis

Publicerad 2013-04-06 19:23:28 i Allmänt,

Sista helgen innan plugget drar igång igen. Jag och Micke bestämde oss för att ta en fika och promenad i solen. Jag brukar inte vara den som tar på mig en tunn jacka bara för att det blir någa plusgrader vid lunchtid, men idag fick det bli en skinnjacka. Jag har en sådan otrolig längtan efter sol och värme, efter vårkläder och Fake-Bans och inte minst efter ett schtekigt glassande vid Fyrisån. Jag längtar också efter att bli lite solbränd och slippa använda det där sminket man har på kinderna för att se ut som en levande människa. 
 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv