nady

Din sol, din himmel

Publicerad 2014-01-27 00:14:00 i Allmänt, San Diego,

Såg denna reklamfilm idag och började typ grina. Jag har så roligt här att jag inte riktigt saknar Sverige, men ibland behöver jag bli påmind om hur mycket jag älskar mitt land :) <3
 
 
 

Whale watching

Publicerad 2014-01-24 21:04:00 i Allmänt, San Diego,

I tisdags åkte vi på så kallad valskådning. Man ger sig alltså ut på havet i en båt i hopp om att se valar och delfiner. Tydligen är januari en bra månad för att att spana på dessa djur runtomkring San Diego och dessutom hittade vi en 50 % off deal ;) Efter cirka en timmes båttur fick vi se en gråval plaska runt. Häftigt! Dock så var vi tvungna att hålla ett avstånd på 100 yards enligt lagen. När jag frågade besättningen ombord om jag fick hoppa i havet och simma med valarna fick jag noga förklarat för mig att detta kunde resultera i böter eller i värsta fall fängelse. Aja, det skadar ju aldrig att fråga hehe ;)
 
 
 
 
Efter ytterligare ett tag fick vi se ett gäng delfiner. Detta var nästan ännu coolare för delfinerna var över 100 st och de simmade precis bredvid båten. Dock var det svårt att få några bra bilder på dem eftersom de är så snabba och jag är inte den mest skillade fotografen. 
 
 
 
Men jag måste säga att jag blivit lite bortskämd vad gäller delfiner eftersom vi har ett gäng som brukar hänga nära stranden precis utanför vårt fönster <3
 

Back again

Publicerad 2014-01-21 08:27:00 i Allmänt, San Diego,

Heeeeej! Det var så länge sen jag skrev nu, ber om ursäkt till bloggen min. Så, vad har hänt sen sist? Jag drog till Mexico i 10 dagar över jullovet, närmare bestämt till Cancun, Playa del Carmen och Tulum. Vi var ett härligt gäng och stränderna där är verkligen jättevackra, men oturligt nog regnade det typ heeela tiden för det är någon form av regnsäsong därborta i Januari. Men trots bristen på varma stranddagar hade vi ändå roligt. Vi var bland annat och simmade i så kallade "cenotes", det är slukhål som är typiska för den delen av Mexico. Ett av dessa låg i en grotta ute i djungeln, vilket var sååå häftigt. Jag kunde inte ta bilder där, men såhär såg det ut:
 
 
Nu är jag tillbaka hemma i San Diego och redo för en ny termin. Vädret här är fint som vanligt och nu har vi dessutom flyttat in i ett beach house som ligger precis vid havet. Kan visa bilder på det i ett annat inlägg, annars blir detta för långt ;)
 
I helgen åkte jag och mina nya roomies till Las Vegas. Perfekt att göra nu innan skolan har dragit igång och det var lika kul som vanligt! Det är så mycket som händer där varje gång. I lördags var vi exempelvis på Tiëstos födelsedagsfest på Hakkasan. Det är även så kul att se alla kända DJ:s spela gratis, till skillnad från hemma där man måste betala hehe.
 
 
 
 
 
Hoppas ni alla haft ett bra jullov. Nu måste jag sova för imorgon ska vi kolla på valar! Kram
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv