nady

Bästa låten??

Publicerad 2013-03-30 20:41:00 i Allmänt,

Att Diamonds med Rihanna är helt AMAZING är inget nytt. Har lyssnat på den hela hösten. Något som enligt mig är en bra låt är när man, förutom att lyssna, börjar tänka och reflektera över ett och annat. Därför blev jag förvånad när jag gled runt på YouTube nyligen och hittade hennes akustiska version. Hur kunde jag ha missat?!?! Den är så sjuukt vacker! Lyssna t.ex. på 1:02!
 
 

En dag på Valbo Köpis

Publicerad 2013-03-29 18:47:09 i Allmänt,

Det är mycket mer spännande än vad det låter. Det brukar nämligen komma artister dit och uppträda lite till och från. Varje gång man ser att det är överdrivet mycket folk, undrar man: hmm vem är det som kommer till Valbo idag? Senast jag var där dök Darin upp. Gången innan var det också Darin (som jag tycker är grym, så det var ju lovely). Idag var det Yohio. Det blev dock för överhettat bland allt folk, så jag och min syrra fortsatte shoppa istället. Först var jag dock tvungen att knäppa en halvsuddig bild, bara för att liksom ;)
 
 

The flashy girl from Flushing

Publicerad 2013-03-29 10:56:00 i Allmänt,

Jag gillar att titta på tv på mornarna. Oftast är det Vakna med NRJ som går när jag äter min frukost och det är ju alltid lika underhållande. Den senaste veckan har jag dock varit tvungen att kliva upp ännu tidigare för att jag behövt cykla till SLU varje morgon och närvara på modelleringskursen jag snackade om tidigare. Följaktligen har jag fastnat för ett nytt program på tv, som egentligen inte är så nytt. Jag snackar givetvis om The Nanny! Jag älskade det när jag var liten och älskar det fortfarande, speciellt det helt fantastiska introt.

Haha spana in den snygga dansen som Fran och ungarna kör! HAHA

Denna fantastiska serie har det givetvis gjorts massa remakes på i andra länder. Kanske borde ta och titta på den ryska versionen också nu när man har lite påsklov sådär? ;)

 

Hej igen

Publicerad 2013-03-27 20:55:00 i

Det var ett tag sen sist, har haft fullt upp med skolan. Innan vi får börja med vårt kandidatarbete måste vi nämligen först gå en kurs i simulering i en vecka med en massa labbar. Idag avslutade vi dock sista labben och nu kan jag med gott samvete ta påsklov! För att fira detta åkte jag och Sofie ner på stan och fikade i ett numera soligt Uppsala ;)

Long time no rest

Publicerad 2013-03-18 21:56:18 i Allmänt,

Detta har varit en lååång dag. Jag klev upp klockan sex imorse för att gå och skriva andra tentan i ordningen, Reglerteknik I. Det gick okej så jag hoppas på det bästa, men jag kunde ha gjort bättre. Allt kändes ju så solklart igår kväll liksom. Men men, med ingen tid att misströsta efteråt satte jag mig på tåget till Stockholm för en intervju. Kom hem för inte så länge sedan och känner mig helt slut. Då blir man glad när man kommer på att man har lite glass kvar i frysen. Lycka! :D
 
Förresten så har jag kommit underfund med en grej. Ni som har varit hemma hos mig, vet att det luktar plast av någon anledning. Nu har jag i alla fall kommit på ett sätt att reducera detta: doftljus! Införskaffade ett nytt doftljus i  veckan och varje gång jag kommer hem nu luktar det vanilj utan att jag ens tänt det! :D
 
Tänkte avsluta detta trötta inlägg med den här fantastiska bilden:
 
 
Jag smälter varje gång jag tittar på den. Såhär tolkar jag scenariot:
 
Katten får syn på två ankor och blir nyfiken, så han sätter sig och tittar på dem. Ankan till vänster tycker att detta är lite obehagligt och frågar ankan till höger vem denna katt är. Ankan till höger bryr sig dock inte om någon av dem, för han har nämligen fått syn på något annat intressant! Haha typ så ;)
 

Weekend or what?

Publicerad 2013-03-17 10:04:00 i Allmänt,

Stod och väntade på bussen igår som skulle komma 07.37. Skulle ju iväg till skolan och plugga. När bussen sedan dök upp en kvart senare var jag lagom irriterad, men plötsligt slog det mig: bussarna går inte lika ofta för att det är helg! Gaaaah snacka om tragisk teknologtjej som har tappat tidsuppfattningen haha. Nämen, tentaperioder är ju ingen fröjd direkt.
 
 
Men men, bara att hålla ut tills onsdagen. Sen är det ööööver med tentaskrivning på ett tag, för vi ska nämligen skriva vårt kandidatarbete nu i vår. Kandidatarbete..smaka på det ordet. Nu börjar man komma upp i höga nivåer här haha. Yeey :D
 

Ännu ett år

Publicerad 2013-03-14 22:25:03 i

Igår fyllde jag 21 år! Tyvärr var det mitt i tentaperioden, men jag hade en trevlig dag ändå. Nu är jag halvvägs till 42, vilket även borde göra mig lite klokare, right?;)

Walk in da sun

Publicerad 2013-03-11 19:38:48 i

Har precis kommit hem från en tvåtimmars lång promenad med Sofie. Det var sannerligen välbehövligt! Har suttit inne i min grotta och bara pluggat och ätit i två dagar i sträck nu!

Sweet Sunday

Publicerad 2013-03-10 22:44:00 i

Då var denna helg slut! Tentan i fredags gick väl inte awesome direkt, not my best performance. Efter några timmars depp bestämde jag mig för att kolla läget på Värmlands. Kul var det där iaf!

 
Hade dock träning morgonen efter, vilket var mindre nice. 75 minuters Body Tone och jag dog sisådär sjutton gånger under passets gång hehe.
 
Igår var det mellofinal också! Har kollat runt på lite andra bloggar och alla har skrivit om detta, så jag måste ju också haha. Hade faktiskt ingen solklar favorit i år. Många låtar var bra, men ingen som toppar Lorran från förra året. Nu fick jag cravings efter lite tonfisk med majs! See you later, my alligators! ;)

 

Mellanfest!

Publicerad 2013-03-03 14:45:32 i Allmänt,

Det var igår det. Enligt tradition så fixar ettorna en fest för oss som går i trean för att fira att vi är 50 % civilisar. Temat var sagofigurer och det fanns en hel del intressanta och fina outfits. Själv var jag Captain Hook ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv