nady

Sista oktober

Publicerad 2012-10-31 19:42:37 i Allmänt,

Känner att uppdateringen varit lite trist på sistone, men det har inte hänt så mycket. Skolan har dragit igång igen och jag har laddat upp inför kommande period då hela 5 kurser skall erövras. Tänkte nämligen läsa Modern fysik och Ryska för affärslivet utöver mina ordinarie kurser.

Meeeen på fredag händer något roligt! Uppsala teknolog- och naturvetarkår har sin årliga karriärmässa Utnarm. Hoppas ni alla ska dit! Själv ska jag vara företagsvärd under mässan och sedan avsluta kvällen med en stor gasque på V-Dala nation. Yeey! :D

Har ingen bild som passar inlägget så jag tänkte klämma in en rolig kattbild istället. Jag älskar ju katter :) 
 

You're so handsome, take me to the Hamptons

Publicerad 2012-10-27 18:57:00 i Allmänt,

Sååå vad har hänt idag? Vaknade tidigt imorse för att åka till Sumpan och skriva det engelska TOEFL- provet. Det var svårare än jag trodde, för man använder ju inte engelska i det vardagliga livet liksom, förutom när man tittar på serier. Hoppas på det bästa! Fick lite träning igår i alla fall när jag träffade min newbie från Miami. Passade även på att gå ner på stan och köpa denna blus på rea (från Cubus).
 
 
Ikväll ska jag och Amanda jobba på Norrlands nation. De anordnar en gasque och vi ska sitta och ta betalt för inträde till eftersläppet. Sist jag satt i en kassa var när jag jobbade på Flugger färg, så det ska bli spännande :)
 
Förresten har jag gått och blivit helt kär i Lana Del Rey. Så bra låtar, videos och dessutom så snygg! Här har hon till exempel gjort en video om Kennedy- mordet. Har visserligen redan länkat en av hennes låtar, men kände att jag ville göra det igen hehe. 
 
 
Ha en trevlig lördagkväll, så hörs vi imorgon eller nåt :) Kram!

 
 

Ledig dag

Publicerad 2012-10-23 14:05:00 i Allmänt,

Ja, mina vänner. Jag kan ärligt säga att idag är en dag då jag inte behöver göra någonting! Detta har inte hänt sedan i somras. Det värsta är dock att det första jag tänkte på när jag vaknade imorse, var att jag måste sysselsätta mig med något vettigt! Haha, man har blivit så skadad av allt plugg att man glömt hur det är att ta det lugnt ;)
 
Tentan igår gick väl sådär. Vissa uppgifter var helt okej, medan andra var riktigt svåra. Men jag hoppas att jag klarade den. Måste hur som helst säga att kursen i Linjär algebra II har varit väldigt bra och en mer strukturerad kursanvarig får man leta efter.
 
Nu till något roligare! Efter tentan igår drog vi ner på stan och fikade. Jag köpte även en ny klänning. Har varit inne på Carlings tidigare utan att kunna bestämma om jag ska ha den eller inte (så är det alltid när jag shoppar), men igår så tog jag den till slut. Älskar ryggen!
 
 
Så, vad händer i veckan? På torsdag har vi redovisning av vårat projekt i livscykelanalysen (där vi jämfört miljöpåverkan vid produktionen av Preems Evolution Diesel med fordonsgas). På lördag kväll ska jag och Amanda jobba på Norrlands nation och på söndag tänkte jag kanske åka hem till pappa en sväng.
 
Hoppas ni alla får en bra dag och njuter av att det för en gångs skull inte regnar ;) Kram
 
 

10 timmar kvar

Publicerad 2012-10-21 21:47:00 i Allmänt,

Sen kommer jag att sitta i en tentasal och skriva Linjär algebra II. Hoppas det är en snäll tenta! Har pluggat hela dagen idag, så nu ska jag avsluta kvällen med att kolla på ett avsnitt av Revenge. Har ni sett den serien? You should! Sjukt spännande! :D
 

Tenta-p!

Publicerad 2012-10-19 13:41:52 i

Jag har i princip bara pluggat senaste veckan och har därför inget roligt att bjuda på. Tur att utsikten från Ångan är så fin ;)

Dammiddag 2012

Publicerad 2012-10-14 14:01:35 i Allmänt,

Minns ni i våras när vi fixade en herrmiddag för killarna på energisystem? Det kan ni läsa om här! Nu i höst var det iaf kvinnornas tur att bli uppvaktade och jävlar vad kul det var! Allt från maten till underhållningen får 1 000 toasters! ;) 
 
 
 
 
 
Resterande bilder bör nog stanna på mobilen ;)
 
Dagen efter klev jag upp kl. 9 - trött som satan - och cyklade iväg till Carro för lite projektarbete. Med tanke på att vi inte direkt var på topp, så presterade vi riktigt bra. Gruppens officiella plugglåt är denna:
 
 
 Hoppas ni alla haft en trevlig helg! Kram :)

Spaghetti!!!

Publicerad 2012-10-11 21:29:41 i Allmänt,

Det är jag det! Jag känner mig som en sådan i alla fall. Är heeeelt slut. Gick på ett superjobbigt pass i tisdags och trots enorm värk i min otränade kropp bestämde jag mig för att gå på samma pass idag igen. "Snart är det tentaperiod och då kommer det inte hinnas med någon träning", resonerade teknologen. Hehe. Men det känns skönt nu efteråt!
 
Dags för dagens nästa aktivitet: plugg. Vi har ett projekt som ska göras i livscykelanalysen. Det sega med detta projekt är dock att man inte vet från vilken ände man ska börja och hur man ska få fram vettig information. Google, som annars är min bästa vän, har lite svårigheter med att leverera denna gång. Tur att vi är en awesome grupp som håller på med detta ;)
 
Har ingen bild som passar inlägget, så lägger upp den här istället. När det börjar bli kallt och mörkt ute, brukar jag vända mig till en sökmotor och skriva in ord som "beach", "summer" och "swimming in the ocean"... Känns mycket bättre :)
 
 

Dagens glädje

Publicerad 2012-10-11 14:42:53 i

Sitter just nu på en föreläsning i milpåven (energisystemets miljöpåverkan). Haha ja, vi måste ha förkortningar på alla kurser ;) Det är hyfsat intressant faktiskt, men mest intresserad är jag av min Dumle-klubba som jag skall sluka snart på rasten! Naaam!

Korrefest!

Publicerad 2012-10-07 23:48:27 i Allmänt,

Yes, det var igår det! Först åt vi middag med alla i korridoren och sen klockan åtta drog festen igång. Jättekul och sjuukt mycket folk!
 
 
 
 
 
 
 
 
Tack till alla som kom! :)
 
Idag började dagen med att städa i korridoren. På kvällen gick jag och Micke på bio, där vi såg en fransk film som heter "En oväntad vänskap". Ni måste se den! Så sjukt bra!
 
 
Nu ska jag sova och ladda inför en ny awesome vecka. God natt!
 

Schulman

Publicerad 2012-10-04 22:10:00 i Allmänt, Roliga händelser,

Idag var det invigning för Utnarm 2012! Utnarm är Uppsala teknolog- och naturvetarkårs årliga karriärsmässa som i år kommer att utgöras av över 100 olika företag och ännu fler studenter. Som en upptrappning till själva mässan (2:a november) arrangeras även en massa olika event som man kan gå på. Nice right? I år ska jag dessutom vara volontär och agera företagsvärd. Ska bli jättekul och jag är supertaggad!
 
För att återkoppla till rubriken: på invigningen kom Alex Schulman och höll ett föredrag om vikten av nätverkande. Intressant och underhållande! Vi passade även på att ta lite schnygga bilder hehe.
 
Foto taget av kvällens fotograf Erica (www.xrica.se).
 
 
På tal om någonting annat, så sitter jag här med världens beslutsångest. Har ju länge velat åka på utbytesstudier och nu när det börjar närma sig att söka, dyker så många frågor upp i skallen att jag blir alldeles snurrig. Just nu lutar det åt Californien, men där finns det ju typ 10 olika ställen att välja mellan. Sen är frågan om jag vill tillgodoräkna mig kurser eller läsa något helt annat? Jag tog ju aldrig något uppehåll mellan gymnasiet och universitetet, så det här vore ju perfekta tillfället att ta igen all missad "uppleva världen"- tid. Åååh, give me a sign! 
 

Tentafest

Publicerad 2012-10-03 11:11:00 i Roliga kvällar,

Igår var det tenta och den gick inte så bra. Ännu mer anledning att ha tentafest hehe. Först var vi hos Hanna och sen var tanken att vi skulle dra till Snerikes, men kön var för lång och klockan för mycket när vi kom dit. Istället drog vi till Upplands och frossade i oss pommes! Den mest normala bilden från igår är denna, resten stannar på mobilen haha ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv