nady

School stuff

Publicerad 2014-02-28 08:49:00 i Allmänt, San Diego,

Äntligen är denna skolvecka över. Har mer att plugga denna termin än vad jag hade förra. Jag läser följande kurser:
 
Power System Dynamics, som är en fortsättningskurs till de elkraftskurserna jag läste förra terminen. Den är svår. Men jag känner att jag lär mig mycket och i slutet av den här terminen kommer jag kunna säga att jag inriktat mig på elkraft.
 
Sustainability and Culture, som är en kurs om hållbarhet i olika kulturer och handlar om allt från energi och klimat till population, matproduktion osv. Kursen är intressant men det är MYCKET att läsa, vilket man inte är så van vid som teknolog. Man vill ju helst räkna haha. 
 
Intermediate Computer Programming, vilket som ni hör på namnet är en programmeringskurs i Java. Jag har alltid känt att jag velat läsa mer programmering och kursen började faktiskt lyckat. Jag hängde med på det mesta och behövde inte plugga så mycket. I veckan fick vi dock en ny lärare som tyckte att kursen varit för lätt hittills och bestämde sig för att göra den svårare. Tack för den! 
 
Principles of Economics. Ekonomi är ju alltid bra att ha :)
 
Hobie Cat Sailing. Om jag ska lära mig segla någonstans så kommer det att vara här, så varför inte ta en kurs i det? ;)
 
Jag fick även tillbaka mitt första prov i elkraftskursen idag och till min glada förvåning hade jag fått 30/30. Detta firar vi med lite Vegas! :D
 
 

Kommentarer

Postat av: Sofie

Publicerad 2014-02-28 13:55:20

SPIKAD TENTA!! Du är ju awesome NÄDY!! =)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv